Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Mi volt a legdurvább amit alkohol befolyása alatt s konkrétan buliban csináltatok?
Nem csak ők.
Párkapcsolatra tényleg nem.
14
Ne nyalj neki, téged nem fog leszpni.
Legalább olyanokat írnátok a kérdezőnek ami kicsit is hihető, így nem fog tudni elmeni'vásárolni:)
08:17 😂😂🤣😂😂🤣😂😂🤣
"Smároltam az énekessel koncert közben, miközben énekeltem a mikrofonba. Keféltünk a pasimmal egy kocsma mosdójában. Rengeteg pasira rámásztam bulikon, vagy ők rám, szex sosem volt, max petting"
Melyik számot adtad elő éneklés közben? a csntttycscstycst? Nehéz lehet smárolás közben énekelni.:)
Te voltál a soros takarításban ,és benyitott valaki? :)
Az nem gond ha nem tudod mi az a "petting". :) Az viszont igen hogy, valószínű leggyakrabban nem is tudod mit csinálsz:) ne pazarold a drága idődet, hogy utána nézz mit csinálsz:) segítek:)
Petting: olyan izgató játék a férfi és nő között, melynek célja a szexuális örömkeltés.
Biztos azt akartad írni, hogy nem volt közösülés, vagy behatolás.
Semmi gond mi éppen most hempergünk a röhögéstől.😂😂🤣🤣
8.-08:17
És még beírja ,hogy ősrégi sztorik tehát már "korban van" és még mindig ennyire tudatlan. Most már én is kérlek, hogy mesélj még. Olvassuk, a nevettetés is örömkeltés bizonyos szinten😂🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!