Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Mi volt a legdurvább amit alkohol befolyása alatt s konkrétan buliban csináltatok?
Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 22:41
1/24 anonim válasza:
Semmit, mert nem iszom. Viszont láttam már sok durva dolgot.
2/24 anonim válasza:
Rámásztam egy hapsira, a buli kellős közepén. Ő nem tiltakozott, sőt…
A tánctér kellős közepén lovagoltam rajta, a srác nője meg ott üvöltött mellettünk.
Az a szerencse, hogy még jóval a kamerás mobilok megjelenése előtt voltam fiatal…
3/24 anonim válasza:
Leszoptam a barátom báttyát 18 évesen
4/24 anonim válasza:
Meztelenre vetkőztem és aki akart az kb megdugott… másnap fájt mindenem
5/24 anonim válasza:
Kérdező.
Nem tudom gyarapítani, a részeg extrém bulis gyűjteményedet.
2. Bravó :)
Az is szerencse , hogy a srác nőjén valószínűleg nem tűsarkú volt. Mert akkor most minden nap kalózost játszhatnál. Gondolom a nézőtér tapsolt a mutatványodhoz? :) :) Ha szórakozó helyen volt ,akkor gondolom a kidobó nem kivágott ,hanem be.:) :) Ha Házi volt akkor meg remélem a többi srác is követte a "sértett" példáját.:)
6/24 anonim válasza:
Semmi olyan amit józanul ne tettem volna meg jó hangulatban. Nem kell pia feltétlenül hozzá hogy megtegyem amit szeretnék.
7/24 anonim válasza:
Ma este szórakozóhelyen egy csaj meg egy srác együtt jött ki a férfi wc fülkéből. Azon az undorító helyen leszopni valakit elég durva szerintem
8/24 anonim válasza:
Smároltam az énekessel koncert közben, miközben énekeltem a mikrofonba. Keféltünk a pasimmal egy kocsma mosdójában. Rengeteg pasira rámásztam bulikon, vagy ők rám, szex sosem volt, max petting.
9/24 anonim válasza:
9es. Meddig mentel ilyen petting szinten?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!