Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szóllnátok ilyen szexi meglepetéshez?
Figyelt kérdés
2hét után jön haza a barátom és arra gondoltam,hogy egy combfixet meg egy hosszabb szoknyat vennek fel,bugyi nelkul. Izgato lenne vagy inkabb k*vás?2023. márc. 30. 12:08
1/18 anonim válasza:
Örülnék neki és tetszene, de inkább szemtelenül rövid szoknyát vegyél fel. Szexibb.
4/18 anonim válasza:
Nagyon is izgató és jó ötlet!!!
Azert nem kell oda olyan hosszú szoknya!
5/18 Suetonius válasza:
Szemtelenül rövid szoknya + combfix, esetleg harisnyatartó - bugyi = öröm és boldogság :P ;)
6/18 anonim válasza:
a kuurvak pont azert oltoznek ugy ahogy, hogy a vagyat felkeltsek a ferfiakban, a szoknya legyen rovid es imadni fog, amikor alad nyul
7/18 anonim válasza:
Jó, de miniszoknyával jobb
...🤫
8/18 A kérdező kommentje:
Nem olyan hosszu szoknyaval gondoltam,csak kb combkozepig ero,ami eltakarja a combfixet,hogy azis sejtelmes legyen
2023. márc. 30. 12:36
9/18 anonim válasza:
Két hét után? Ha tréningruhát húzol magadra, az is izgató lesz.
10/18 Suetonius válasza:
A combfix akkor szexi ha kilátszik. Próbálj akkor harisnyatartót beszerezni. :)
Higgy nekem, az combközépig érő szoknyával sokkal hatásosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!