Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A vagina hogyan szükül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vagina hogyan szükül?

Figyelt kérdés

Ahogy haladunk befele úgy szűkebb lesz?

Vagy végig egyforma szűk?

Esetleg egy ponton a legszűkebb és utána megint tágul?

#vagina #Hogyan szűkül
2023. márc. 30. 11:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8# feladtam , de újrakezdtem
2023. márc. 30. 14:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Gondolom te se tartanád 5 percnél tovább a szavad, ha a lélegzést adnád fel. De lehet csak én vagyok kamus
2023. márc. 30. 14:47
 13/16 A kérdező kommentje:

7. [link]

Látom szakértő vagy!

2023. márc. 30. 16:25
 14/16 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy a belseje bordázott legyen, persze anamorf, nem művi. Node, miért nem qurva? Ok, kifizeted, és 1 alkalom, nem lesz otthon, de a 30 éves szüzet se értem, nyilván nem életcél, hogy csak kurvába dugjuk be, mert nem csak annyi, de a műtől csak jobb, nem? És a qurva, ha megkéred, hagyná, hogy az ujjaddal megtudd, milyen is belül.
2023. ápr. 4. 14:40
 15/16 A kérdező kommentje:
14. Hát az is eljön, egyszer. Egyelőre az a bajom vele hogy a prosti nem akarja csak megjátssza magát.
2023. ápr. 4. 16:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Teljes hosszában egyforma vastag!Csak a nő orgazmusa közben a huvely izmai össze húzódnak és megszoritjak a bent mozgó péniszt!Az eleje össze húzódik,nem engedi kicsuszni a péniszt!A belső része kitagul és megnyulik,hogy még mélyebben hatoljon be!A mehszaj kissé kinyilik,hogy a spermak könnyebben bejussanak a mehbe!
2023. máj. 21. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!