Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 52 éves nő, aki lefeküdne velem, de nagyon határeset kinézetre, én pedig nem voltam 1,5 hónapja nővel. Ha nagyon kanos lenné lefeküdnél 28 évesen egy ilyen nővel?
Ezért mondtam, hogy sötétben lennék vele együtt. Lehet, hogy úgy lesz.pna, hogy a füled is kettéállna.
Nekem volt 4 ilyen nagyon nem vonzó nővel dolgom, valahogy mindegyik 100 körrel aktívabb és szenvedélyesebb volt, mint a mai csodalányok.
Úgyhogy egy próbát mindenképp megér :-)
És te nem érzed azt miután elélveztél, hogy "mit keresek én itt ezzel a ronda nővel?"?Mert én egyszer feküdtem le olyannal akihez nem igazán vonzódtam, és olyan durván ezt éreztem hogy soha többet.
Hááát de éreztem, nem azonnal. Én ilyenkor mégegyszer a kezébe adtam a farkam, aztán rábukott és megint jó lett nekem.
Ilyenkor meg már késő este volt és elmentem haza.
Másnap meg már mindegy volt :-)
Egyébként ez egy hihetetlen fontos dolog lenne abból a szempontból, hogy a nők jobban megértsék a férfiakat.
A nők nem tudják elképzelni milyen hatással vannak a hormonok a férfiakra. Én pl szinte ijesztőnek tartom hogy kanosan milyen ösztönlény szinten vágyok a szexre. Mivel jó a külsőm és nem vagyok totál balf@sz, így kb bármikor megtehetem hogy szexelek egy számomra nem vonzó átlagos/átlag alatti lánnyal. És kanosan vágyok is rá hogy megtegyem, aztán kiverem és teljesen megváltozik, semmiféle vágyat nem érzek hogy bármiféle közöm legyen egy ilyen adott lányhoz. És ez egyszerűen szörnyű hogy milyen változást tud idézni bennem csupán az hogy nem vertem ki 1 napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!