Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 52 éves nő, aki lefeküdne velem, de nagyon határeset kinézetre, én pedig nem voltam 1,5 hónapja nővel. Ha nagyon kanos lenné lefeküdnél 28 évesen egy ilyen nővel?
Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 08:50
11/40 anonim válasza:
Én személy szerint nem hagynám ki, ha nem ápolatlan. Már csak kíváncsiságból sem. De én eléggé szexcentrikus fajta vagyok.
12/40 anonim válasza:
Ápolatlanságról a kérdésben egy szó sem hangzott el... Ezt csak valaki felvetette, a többiek meg mennek utána.
13/40 anonim válasza:
12. A "határeset kinézetre" sok mindent jelenthet, az ápoltság pedig a megjelenés egyik leginkább meghatározó eleme. Persze abban igazad vcan, hogy a kérdező nem írta, neki mit jelent ez a határeset.
14/40 Suetonius válasza:
Kedves kérdező! Mégis hogy néz ki a hölgy? Legalább egy szöveges leírást adj, kérlek.
15/40 anonim válasza:
Igen, természetesen lefekudnék 52 éves nővel. De nem egy fogatlan, nyóckeres pisi-kaki szagú illetővel, aki a nemibetegségek bőségszaruja.
16/40 anonim válasza:
Jaj szegény, másfél hónapja 😆
17/40 anonim válasza:
Miért 16 te mióta vagy farkalatlan?
Születésedtől fogva?
18/40 anonim válasza:
Nagyon éhes vagyok, de a sarki csehóban tudom hogy rosszul főznek, bemennél vagy hazamennél zsíros kenyeret enni? Na ez pont ilyen - ez a kérdés az amit csakis te tudsz eldönteni. Ha neked "belefér" akkor dugd meg (de vigyél gumit), ha inkább vársz jobbra akkor meg ne.
19/40 anonim válasza:
Utolsó, szerintem ez rossz hasonlat. Inkább az a jó, hogy hetek óta nem ettél főtt ételt, és tudod, hogy a sarki csehóban nem olyan jó a kaja, de nem romlott, és azért ehető. Mit választasz? Eszel ott, nem az igazi, de legalább főtt étel, vagy hazamész és sokadik nap is eszed a zsíros kenyeret. Egyébként a kérdésre a válaszom, hogyha ápolt, és egy picit is vonz benne valami, akkor belemennék. Ha egyáltalán nem vonz és nincs más, akkor keresnék tovább.
20/40 anonim válasza:
Most mi mondjuk meg neked, hogy megdugd-e vagy ne?
Én 32 voltam, amikor rámnyomult egy nyugdíjas tornatanár néni. Nem éltem a lehetőséggel, nős voltam, egy vénasszony meg nem ér annyit... de ha 28 éves szingli lettem volna, belementem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!