Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Switch/szub beállítottságú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Switch/szub beállítottságú férfiak! Mesélnétek a vágyaitokról?

Figyelt kérdés

Sokáig teljesen szubnak hittem magam, nemrég kezdett el érdekelni a másik oldal.

Érdekelne, hogy a szub beállítottságú férfiakat milyen vágyai/fantáziái vannak :).

2023. márc. 29. 14:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
84%

Lábnyalatás, punci és fenéknyalatás, köpködés (szájba is), esetleg lepisilés, fölényeskedő viselkedés

30/F

2023. márc. 29. 19:30
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
Durva taposás, rugdosás, nagyon kemény pofonok, talpnyalatás, csicskáztatás, verbális és egyéb módokon alázás, pld leköpdösés, ütlegelés mindenfélékért. Pld szolga módra bánnának velem, és mindent lábcsókkal kell negköszönnöm, mjndig lábcsókkal kell köszönnöm, mindenre lábcsókkal kell engedélyt kérnem.
2023. márc. 29. 22:13
 13/27 anonim ***** válasza:
92%
6 os szerintem mindegy ki az erősebb én sub vagyok évek óta gyurok küzdősportozok eredményesen de barátnőm kb 60 kilo és birkozunk elver de nyilván behatárolok egy erőt hogy ennél erősebben nem és akkor könnyen bír velem. korbácsnál is kiköt mikor kiköt simán össze tudnám csomagolni a lányt de hagyom őt erősebnek sajnos mi nem a gyegébik nemhez tartozunk
2023. márc. 30. 10:18
 14/27 anonim ***** válasza:
82%
Tökönrugást kapni nőtől, illetve adni pasinak:)
2023. márc. 30. 10:46
 15/27 anonim ***** válasza:
76%

Szigorú szabályok szerint élni, napirendet betartva, orgazmus kontrollal illetve megvonással, és persze minden pénzem/fizetésem Úrnőmé vagy Uramé lenne.

35F

2023. márc. 30. 20:45
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori vágy pl. a szájba pisilés, az arcot meglovagolni, vagy az anál minden mennyiségben, akár könyékig. Egyre divatosabb pelusba rottyantani és teheted tisztába, mert ugye egy kisbaba saját magát nem tudja.
2023. ápr. 2. 14:30
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Izzadt talp és hónalj nyalás-szagolás, fenéknyalás, leköpés, pofozás, szóbeli alázás, pórázon vezetés, ketrecbe zárás, fenekelés, lepisilés, fojtogatás, szopásra kényszerítés…

21/F

2023. ápr. 2. 14:48
 18/27 anonim ***** válasza:
91%
Hát engem kb ugyanaz vonz mindkét oldalon. Erényöv, orgazmusokontról, és valamilyen formában mozgáskorlátozás, kötél, bilincs stb.. a lényeg hogy ne tudjon ellenállni vagy segíteni magán az alany.
2023. ápr. 5. 20:13
 19/27 anonim ***** válasza:
93%
A kikötözött női test látványa és hogy ki van nekem szolgáltatva az felizgat.
2023. ápr. 5. 20:36
 20/27 anonim ***** válasza:
95%
Megalázzon valaki a kis metélt pöcsömmel..
2023. ápr. 6. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!