Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dominánsabb beállítottságú lányok hogy szokták a pasikat csicskáztatni?
Szerintem igazabol annyi a lenyeg, hogy jo emberismeronek kell lenni. Nem fogok altalanositani, de tenyleg sokszor latszik a ferfi viselkedesebol, hogy milyen, de szerencsere (altalaban idegenek) mar rogton ezzel nyitnak. Ha en gyanitom hogy az, akkor megvaltoztatom vele szemben a beszedemet, kicsit lenezobben kezdek el vele beszelni. Ilyenkor ugyis kiderul hogy mi a helyzet, mert latod egy emberen hogy mit elvez, es mit nem. Szerintem eloszor kettesben a legjobb ilyen vizekre evezni, ahhoz legalabbis mindenkepp, hogy ezt tenyleg tettekben is megmutassa.
En szemely szerint "pleasure dom" vagyok, vagyis nem az izgat, ha megalazom mindenkepp a palit, hanem ugyan ugy elvezi a pali is, csak egyszeruen en szabom meg neki, hogy mit, hogyan es mikor csinaljon.
Mi aza domina meg sub meg ilyenek?
Valaki vilagositson már fel 😅
25L
Nekem tavaly volt egy 18éves barátnőm pár hónapja aki abszolút domináns volt. Azt sem tudta mi az a bdsm de ettől függetlenül abszolut domina típus volt. Volt olyan, hogy rámírt, hogy menjek érte az iskolához és vigyem haza de közben álljunk meg és elégítsem ki szájjal viszonzás nélkül. Nagyon sokszor csináltuk. Amikor kértem, hogy legalább csak verje ki akkor megmondta, hogy ő nem szereti megfogni sem szájjal csinálni. Egyetlen egyszer engedte, hogy megdugjam miután már többször kielégítettem szájjal, de akkor is közölte, hogy egy percem van mert ő nem szeret szexelni csak orálisan kapni. Azt sem szerette ha magamnak csináltam. Egyszerűen szerette, hogy én folyamatosan fel vagyok izgulva és ezt látja rajtam. Közben persze folyamatosan találkozgatott fiúkkal, sokszor velem fuvaroztatta magát és mindig elmesélte mikor ki próbálkozott be nála vagy, hogy kivel feküdt le. Már az első ilyennél közölte, hogy ő ilyen és ha nem tetszik el lehet menni. A barátnői előtt folyamatosan lekezelően beszélt velem. Kb fél évig tartott.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!