Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sub beállítottságú lányok, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sub beállítottságú lányok, ti milyen férfiakat kerestek?

Figyelt kérdés

Külsőleg inkább a férfiasabb, magas, izmos testalkatú a vonzóbb? Aki pl. határozott és tudja mit akar, de ezen felül nem akar életvitelszerűen egy alá-fölérendelt kapcsolatot kialakítani veled.

Mennyi idősek vagytok? Az arra alkalmas emberrel miket próbálnátok ki, mi az amire nagyon vágytok?

2022. jan. 30. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
32%

Sub nők 85%nál 1gazdag vállalkozo vagy ügyved a jó dom

Nem Kiss Józska aki egy gyarban melós!

Nagyjabol erti mindenki mire célzok

2022. jan. 30. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, a férfias pasik tetszenek, de ez ugye mindenkinél mást jelent. Nekem a magas, jó kiállású, masszívabb, szőrös férfiak tetszenek. Barna hajjal és barna szemmel. Fontos az intelligencia, magabiztosság, határozottság, érezzem azt, hogy a helyzet magaslatán áll és nem nekem kell dönteni/választani/kezdeményezni stb. 25 vagyok. Ha arra alkalmas a partner, nem az a kérdés, hogy mit próbálnék ki, hanem hogy mit nem:D ugyanis kevés dolog van, amiben ne lennék benne a megfelelő férfival. Kicsit 'félek' is attól, hogy egyszer tényleg találkozok egy ilyen pasival. Valószínűleg olyan szintű szerelmet, vonzódást, függőséget váltana ki, amitől még magam is megijednék. De ez nem fenyeget annyira, hiszen nagyon nagyon kevés ilyen férfi létezik
2022. jan. 30. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Na ugye 2-es megirta nem Kiss Jozska gyari munkas

Ennyi

2022. jan. 30. 22:02
 4/10 anonim ***** válasza:

#1,3: Nyilván nem a munkája teszi a férfit dommá, ugyanakkor igen, egy subnak (de amúgy minden nőnek szeritnem) vonzó, ha egy férdi céltudatos, sikeres. Egy dom karakterhez meg nehezen megy az a jelenet, mikor a pali megkér az étteremben, hogy felezzétek már a számlát légyszi:D

Az igaz, hogy nekem aki igazi emlékezetes dom partner volt, az egy ügyvéd és egy jól menő vállalkozó volt:D kicsit ijesztő is, hogy pont beletaláltál ebbe a kettőbe. De lehetett volna más munkájuk is, a lényeg, hogy sikeresek legyenek benne. Talán azért jobb domok az ilyen pasik, mert megvan az önbizalmuk, sok nővel ismerkedhetnek, szinte bármit megkaphatnak az életben. Ez pedig ad egy erős magabiztosságot, nyugalmat és nagylelkűséget. De ez csak egy tipp. Természetesen a pénznek nem volt jelentősége, mert valójában nem nekem adták:D az max egyfajta státuszt jelent, szabadságot.

2022. jan. 30. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:
4-es tapasztalt férfi vagyok, megirtam az igazat a véletlen beletrafalas sem véletlen! Ennyi
2022. jan. 30. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Egy sub nő a gyari munkast lenézi! Ennyi
2022. jan. 30. 22:19
 7/10 anonim ***** válasza:
#6: Én biztos nem, mert nem nézek le senkit. Ettől függetlenül kevés tanult, intelligens, igényes gyári munkás van. Mert ha rendelkezne ezekkel a kvalitásokkal, valószínűleg nem lenne gyári munkás vagy ha az, övé lenne a cég:D Volt már olyan domináns párom, aki nehéz fizikai munkát véguett, de a cég az övé volt.
2022. jan. 30. 22:32
 8/10 anonim ***** válasza:
5-6 jó jó értjük de mostmár le lehetne állni mások munkájának a degradálásával.
2022. jan. 31. 01:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem egy számomra jó dom:

-Férfias, van önbizalma

-Művelt és intelligens

-Odafigyelő, megértő

-Gondoskodó, védelmező

-Nagyon jó emberismerő

-Jól kommunikál, érti az érzelmeimet és a sajátjait is

-Erős,jó fizikumú

-Nem kontrollmániás, hanem domináns

Én is tudom, hogy ezek nagyon nagy elvárások. Szerintem viszont korrekt, hogy ha én egészen átadom magam egy kapcsolatban, akkor a másik oldaltól is várok el pluszt.

31N

2022. jan. 31. 10:15
 10/10 anonim ***** válasza:

#9: Az a vicc, hogy ezek nem nagy elvárások, ha belegondolsz. Inkább csak manapság annyira gázosak az emberek, hogy a többség a minimumot se képes teljesíteni. Ettől még nem lesz az elvárás magas, mivel csupa olyan dolgokat írtál (és én is), amik alapvetően egy normális ember ismérvei:) csak itt gyk-n lehurrognak, ha a 'szia dugnék' kategóriánál többet mersz elvárni:')

2022. jan. 31. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!