Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Megvetőnek tartjátok ha egy srác kissé szub beállítottságú?
Valójában egy magas, férfias megjelenésű fickó vagyok, de nagyon izgat, ha egy lány vezet szex közben, főleg ha az arcomra ül, es nyalatja a punciát és a fenekét.
Ha egy barátotok állna ezzel elő nagyon megvetnétek?
#5 akkor tudnod kellene hogy fogadja nem? Szerepet játszottál eddig, mást festettél le magadról az ágyban mint ami vagy. Ha elhagy azt csak magadnak köszönheted.
Egyébként mi más választásod lenne? Életed végéig "bujkálni", hazudozni, szerepet játszani, magadra erőltetni valamit akarsz és lemondani arról amire vágysz? Ez így is úgy is aláássa a legjobb kapcsolatot is, legyél akkor inkább egyenes!
Ne egyből gyere elő a farbával, hanem fokozatosan. Ha erősek az érzések, érzelmek akkor a nők elég jól tudják tolerálni a kisebb-nagyobb fétiseket, "perverziókat" egy bizonyos mértékig. Az hogy rádguggoljon és úgy nyalasson nem annyira ördögtől való dolog.
Egyáltalán nem, én pl imádok domináns lenni, bennem talán van egy pici hajlam, meg a szubmisszív srácok szerintem cukik, olyan kis ártatlanok:D
Az arcra ülés meg szerintem annyira nem extra, a fenék nyalás meg brutál jó, kizárt, hogy ne tetszen neki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!