Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Előfordult már hogy azt vettétek észre, hogy a környezetetekben egy férfinak feláll a farka?
Mèg a 2000-es èvek elejèn volt egy sortom amit nyàron hordtam ès olyan volt a fazonja amiben ùgy làtszodott mintha àllna vagy mintha nagyon nagy lenne.
Felszàlltam a metròra ,nem volt ülő hely ezèrt megkapaszkodtam a kapaszkodòban. Egy kb akkor 30 körüli nő ült elöttem ès kb pont abban a magassàgban volt a feje.
Làttam, hogy megakatd a szeme rajta es pròbàlt jelezni a baràtnőjènek akivel volt. Èn meg ùgy csinàltam mintha nem vettem volna èszre..
Többször is.
Azt gondoltam, hogy áll neki és kész.
Az oka sok minden lehet. Valakiknek a fáradságtól vavy stressztől is feláll olykor.
De ki tudja, az is lehet valaki tetszett neki, vagy pl valakinek a hormon illata megcsapta az orrát.
Nőként is megesik, hogy dolgozik a biológia. Tök természetes. Az a lényeg, hogy helyén kezeljük a dolgainkat.
Az mondjuk már fantázia indító, ha a kiszemelt pasid vallja be, hogy vagy x-szer már elment melletted beszélgetés alatt, mert még a hormon illatod is jó számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!