Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha tánc közben feláll nektek akkor a táncpartner tetszik is, vagy csak a fizikai közelség miatt van,és nem biztos hogy vonzódtok a táncpartnerhez?
Figyelt kérdés
Társastáncra gondolok2023. márc. 3. 20:01
1/9 anonim válasza:
Én ilyen helyzetben mindíg erősen vonzódtam a táncpartneremhez. Ritkán fordult elő ilyen.
2/9 anonim válasza:
Imádom a társastáncot. (Harmincas férfi vagyok.)
3/9 anonim válasza:
Egy ép férfinak egy ápolt, csinos nő akkor is szexuálusan vonzó, ha emberként értéktelennek tartja.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Jöhetnek még.
#3 igen, ez egyértelmű de nem is erre iranyult a kérdés hogy értéktelennek tartja-e, hanem hogy kell-e a (erős) vonzalom ahhoz hogy ilyen történjen, vagy elég csak pusztán a ténye hogy egy nővel egész intim közelségben van
2023. márc. 3. 22:43
7/9 anonim válasza:
Kell egy kis kémia is. Mikor táncolsz valakivel, egyből érzed, ha egymáshoz szorul a testetek, és egyből jól mennek a közös lépések, meg minden megy magától, az általában izgató is, ha egy nagyon dekoratív, szexi nővel történik. De táncoltam én olyan nagyon csinos, nagy dekoltázsos csajjal, hogyha előtte állt volna, akkor még le is lankadt volna, nemhogy felálljon, annyira nem voltunk egy hullámhosszon. Meg olyan is volt, hogy egyik kolléganővel táncoltunk (nem jött be sosem különösebben), de gyönyörű ruhában volt, nagyon jól kiemelte a melleit, és annyira kemény merevedésem volt tőle, azthittem kiszakítja a nadrágot :))
8/9 anonim válasza:
Igen ha feláll tánc közben akkor tetszik is a lány.Hiszen van olyan eset amikor olyan lánnyal táncolok akivel jóban vagyok mint barát, rá nem áll fel mert csak barátok vagyunk
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat :) (még mindig jöhetnek xD)
Másik kérdésem amúgyis az lett volna, hogy olyan előfordul-e, hogy a partner öltözetétől is függ hogy bekövetkezik e (Nyilván nem az extrém esetekre gondolok, mikor mindene kivan, csak pl olyanra hogyha miniszoknyában van akkir igen de ha nadrágban akkor nem stb)
2023. márc. 4. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!