Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan éljem túl, hogy gyakorl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljem túl, hogy gyakorlatilag átverte a fejemet?

Figyelt kérdés

Nagy nehezen belementem egy szeretői viszonyba, most az okokat ne firtassuk… :( a srác az elején teljesen odavolt, naponta ment a szexchat stb. Már mondjuk akkor gyanús volt, hogy a napi csókokon és az időnkénti gyors orálon kívül, lényegi dugás alig jött össze. Talán egy alkalommal, ami viszont jó volt nagyon. Majd szépen alábbhagyott a lelkesedés…. Megunni gyakorlatilag ideje nem volt…

Most is napi kapcsolatban vagyunk más miatt, de ha közelednék gyakran hárít valamilyen módon. Máskor meg lelkes ismét és kezdeményez, de normális szex gyakorlatilag nincs.

Egyszerre vagyok szomorú, és dühös is, mert nem erről volt szó az elején. Én ilyen paraméterekkel bele sem mentem volna az egészbe. Voltam már szerető egyszer az életemben, ott iszonyú jó együttlétek voltak…

Most az önértékelésem ment a béka feneke alá, olyan, mintha még arra sem lennék elég jó.

A hétköznapokban ( meló) amúgy jó a napi kapcsolat, kölcsönös segítés, közös munkák, jó hangulat. Egy multinál vagyunk. De olyan, mintha kerülné a kettes alkalmakat….de mint mondtam, utána meg közeledik pár hét múlva…

Mit jelent ez férfi szemmel?

2023. márc. 27. 20:22
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
38%

Hogy erre válaszolni lehessen, sokkal jobban kellene ismerni titeket…

De elképzelhető, hogy szopni jól tudsz, de az ágyban meg lusta vagy megmozdulni ami lehet kiábrándító is.

2023. márc. 27. 20:45
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerető vagy, nem több, ennyit érsz, te választottad. Ha olyat akarsz, akinek fontos vagy, miért nem keresel normális kapcsolatot?
2023. márc. 27. 20:46
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Meg akart kapni. Eleinte tartott az újdonság varázsa , ezért tepert utánad aztán idővel megunt. Nem kell, hogy magadat hibáztasd, nem az van, hogy nem vagy jó stb. Egyszerűen az, hogy neki nem te vagy az igazi az nem jelenti, hogy másnak sem. De az is lehet, hogy van neki más, téged csak meg akart kapni mert izgattad a fantáziáját.
2023. márc. 27. 20:50
 14/42 A kérdező kommentje:

Az ágyban nem vagyok szar! Sőt! Csak mi gyakorlatilag az ágyig sem jutunk el éppenséggel….:( gyakorlatilag van pár percünk egy félreeső szobában alkalomadtán. Kimenni valahova az már “derogál”. Nem nekem természetesen.

Ha nem tetszenék, akkor nem közeledett volna az elején sem. Van nálam vékonyabb nő, de csinos vagyok és igényes! Így udvarolt az elején ezerrel…! Azóta nem változott semmi, tehát nem lehet ez a gond.

A család mellett, hogy még hány nője lenne, nem tudom…

Az nem lehet, hogy lelkiismeret furdalása van igazából és fél a lebukástól?

Persze könnyű mondani, hogy keressek mást, nem vagyok egy pillangó típus, hiába van viszonyom.

Szerintem egyszerűen hülyített tényleg ego növelésből, aztán ahogy lépéseket kéne tenni , már túl sok energia….

2023. márc. 27. 21:07
 15/42 anonim ***** válasza:
15%

" Ha nem tetszenék, akkor nem közeledett volna az elején sem"

Értem, szóval dagi vagy. Mégis mit vártál..? Színes TV-t??

2023. márc. 27. 21:11
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Ja hát ha család van akkor normális, hogy fél a lebukástól. Vagyis kívánt, meg akart kapni de mivel ez meglett így már visszavonulót fújt nehogy baj legyen belőle.

Mondjuk az, hogy pár perces dolgokba te belementél néhányszor úgy, hogy te szinte semmit nem kaptál az hiba volt. Legalább elvittetted volnaagad egy szállodába vagy hozzád stb ahol rendes együttlét lehetséges. Kiszolgáltattad magad és így jártál. De nem azért mert nem vagy elég jó hanem mert neki van veszítenivalója.

Tudod amikor nincsen semmi köztetek akkor könnyű udvarolni de amikor már van akkor azt hiszi az ember, hogy mindenki látja rajta így már nem olyan bátor.

2023. márc. 27. 21:29
 17/42 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm és totál igazad van! Az elején még nagyon tartottam magam a szállodához, amit mindig szervezett, de sosem lett belőle semmi… aztán egymasnak estünk spontán…

Igen elcsesztem… naiv voltam… :( ha megkaphatja gyorsba is, minek küzködjön…:(

Nem is az a ha, hogy időnként van egy gyors, hanem az, hogy sosincs normális…. Illetve neki van bizonyára otthon…

2023. márc. 27. 21:38
 18/42 anonim ***** válasza:
0%

Helló karma 😂

Mindenki azt kapja amit érdemel.

2023. márc. 27. 22:24
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Csillagom miért te emészted azon magad ha a SZERETŐD félimpotens és nem tud dugni??? Ez legyen az ő baja, ne a tiéd!!! Nem a férjed, nem a párod, hanem a szeretőd. Akivel elvileg azért lennél együtt hogy jó nagyokat dugjatok, élvezkedjetek. Az meg már a legalja lenne ha csak porszívóztat de téged meg nem elégít ki.

Keress akkor olyan pasit amelyik dugni is tud, s ne rágódj rajta hogy a fickó rendszerében mi a bökkenő.

Amúgy jó hülye vagy, hogy kollégával kezdtél! Most szépen oda kell majd állnod elé és megmondanod hogy bocsika, de lett közben egy kapcsolatom mi meg csak maradunk barátok. Pont ezért nem jó kollégával kezdeni, mert utána is együtt kellene valahogy dolgozni. Az értelmesebb emberek ezt elfogadják, de sajna több a hülye mint kellene.

2023. márc. 27. 23:45
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez kissé egyoldalu kapcsolatnak tűnik, neki nem annyira fontos, mint neked. Azért arra kiváncsi volnék, hogy egy ilyen szexkapcsolatban, miért nem lehet nyiltan megkérdezni megbeszélni a problémát? Vagy félsz hogy elveszíted, ha színvallásra készteted ?
2023. márc. 27. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!