Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan éljem túl, hogy gyakorl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljem túl, hogy gyakorlatilag átverte a fejemet?

Figyelt kérdés

Nagy nehezen belementem egy szeretői viszonyba, most az okokat ne firtassuk… :( a srác az elején teljesen odavolt, naponta ment a szexchat stb. Már mondjuk akkor gyanús volt, hogy a napi csókokon és az időnkénti gyors orálon kívül, lényegi dugás alig jött össze. Talán egy alkalommal, ami viszont jó volt nagyon. Majd szépen alábbhagyott a lelkesedés…. Megunni gyakorlatilag ideje nem volt…

Most is napi kapcsolatban vagyunk más miatt, de ha közelednék gyakran hárít valamilyen módon. Máskor meg lelkes ismét és kezdeményez, de normális szex gyakorlatilag nincs.

Egyszerre vagyok szomorú, és dühös is, mert nem erről volt szó az elején. Én ilyen paraméterekkel bele sem mentem volna az egészbe. Voltam már szerető egyszer az életemben, ott iszonyú jó együttlétek voltak…

Most az önértékelésem ment a béka feneke alá, olyan, mintha még arra sem lennék elég jó.

A hétköznapokban ( meló) amúgy jó a napi kapcsolat, kölcsönös segítés, közös munkák, jó hangulat. Egy multinál vagyunk. De olyan, mintha kerülné a kettes alkalmakat….de mint mondtam, utána meg közeledik pár hét múlva…

Mit jelent ez férfi szemmel?

2023. márc. 27. 20:22
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
25%

Talomban tart ameddig nem talál egy vállalhatóbbat.

Drágám, hány kg vagy és milyen magas? Rossz lóra tettél, Te is!

Inkább béreltél volna fel engem, de mostmár mindegy

2023. márc. 27. 20:26
 2/42 anonim ***** válasza:
85%
Férfi szemmel én nem nyűglődnék ilyenen, rövid az élet, élni kell és nem leragadni minden baromságnál.
2023. márc. 27. 20:26
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk kérdezd meg tőle
2023. márc. 27. 20:27
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Néha jól esik neki, hogy leszopod. Sajnos ennyi, megszívtad.
 5/42 anonim ***** válasza:
90%

1. Csak meg akart dugni, és ezért vállalta a szexchatet meg az orált

2. Valaki másra vár, és te csak időtöltés voltál

3. Szar vagy az ágyban

6/42 anonim ***** válasza:
76%

"Most az önértékelésem ment a béka feneke alá, olyan, mintha még arra sem lennék elég jó."

Ezt nyugodtam elfelejtheted. Arra pont jó vagy, de másra nem.

2023. márc. 27. 20:30
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Egy szeretői viszony lényege, hogy mindketten megkapjátok, amit akartok. Ha te nem vagy elégedett, akkor kalap-kabát-lapát. Minden ujjadra találsz minimum két olyan pasit, aki mindent megadna neked az ágyban.
2023. márc. 27. 20:32
 8/42 anonim ***** válasza:
27%
Lehet van másik csaja is, és nem bírja a tempót
2023. márc. 27. 20:32
 9/42 anonim ***** válasza:
37%
Nem tetszel neki valószínűleg, ezért csak szopat
2023. márc. 27. 20:40
 10/42 anonim ***** válasza:
53%
Cseréld le rám
2023. márc. 27. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!