Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az SmPixie BDSM társkeresőn a pénzért hirdető (többségében) dominák gyakorlatilag prostituáltnak számítanak, jól gondolom?
Oké, ott van a findom fétis, ahol a szub boldogan adózik az úrnőjének, de ez az esetek kb 1%-a.
A többi egy fizetős szolgáltatást vesz igénybe, ahol persze nem mindig dugás van, hanem fenekelés, alázás, cbt stb irányultságtól függően, többnyire erotikus/szexuális munka - pénzért.
Ha bűncselekmény lenne, akkor a rosszlányok egy körözési lista lenne inkább :D
Én úgy gondolom bárki aki pénzért nyújt szexuális szolgáltatást, legyen az sima szex, BDSM, vagy csak happy finish a masszázs végén, azok mind-mind prostitúciónak számítanak. Ugyanez a kategória a netes képek, videók is, a használt bugyis csajok az más, de ugye ők is részben a testükkel kereskednek.
Jól gondolod.
Az ott is van a lapjukon feltüntetve:
PRO-stitut
Köszönöm a megerősítést, eszembe sem jut a fizetős dolgot kipróbálni, a prostizas nálam elvből tiltólistán van.
Ha ott is feltenném ezt a kérdést, törölhetném is a profilomat, kicsit tartottam attól, hogy itt is ilyen lesz a közhangulat.
Aki prostizik, tegye, nem bánom.
A kedvencem az, aki a bemutatkozasában meg is mondja, nincs szex, ő csak aláz, fenekel stb, és kikéri magának, hogy ő prosti lenne. Szerintem is az.
7: igen, jogos! :)
Sajnos ilyen körökben ritkán nyílik mód érdemi levezetésre, hogy hát az útszéli prosti is szolgáltatást nyújt, ill. az út melletti zöldséges sem prosti, noha a dinnyét, barackot valóban az út mellett értékesíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!