Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SmPixie tapasztalatok?
Milyen tapasztalataitok vannak onnan? Szubmisszív lány vagyok.
21/L
Azt ide nem lehet kiírni. Érted?
Neked egy húspiac!
A legnagyobb magyar BDSM netes partnerkereső oldal. Az ennek megfelelő előnyökkel, hátrányokkal. Sokan vannak, de... Nőként hamar rá fogsz jönni arra amit a #3-as írt. Irgalmatlan levéldömping, alig fogod győzni az idióták és a láthatóan kamusok, az adalapodat el sem olvasó de máris ctrl-c körlevéllel "megörvendeztetők" üzenetcunamiját törölgetni, tiltogatni. 100 beérkező levélből talán 1 az "esetleg" és azokból kell majd kimatekoznod melyik aki nem ghostingol és nem műdomocska. Nem könnyű, de pár hüvelykujj-szabály betartásával nem is lehetetlen.
Aztán ha meguntad a hülyék támadását majd menj el valós BDSM szeánszra, összejövetelre ahol 2 perc alatt több értelmes embert ismersz meg mint a netről öt év alatt.
Pénzért ad dolgokat, nekem túl sok...
Túl sok a fura arc. Alig találtam értelmes szub lányt.
Válaszadási készség 10%...
Személyesen néztem meg egy lány ismerősöm friss regisztrációját.
Aki azután ott marad. Ahhoz kell bátorság!
"Írj!" ma 19:24
Na ez kb ilyen stílusban írnak! Köszönjük a "jó" példát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!