Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostituált mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Ha például egy rosszlányok.hu, vagy beszamolok.hu oldalon lévő lányt ki akarok próbálni az nekem mennyibe fáj?
Ha most csak éppen 20 ezer van nálam az elég lesz, vagy kevés?
2023. márc. 27. 20:01
11/17 anonim válasza:
Nem veheted meg az egész csajt, az törvénytelen lenne. legfeljebb pár orára kibérelheted.
12/17 A kérdező kommentje:
És ha csak fél órára bérelném ki, akkor elég lenne egy huszas?
Egyáltalán érdemes fél órára menni első alkalommal?
Illetve csak készpénzzel lehet fizetni, vagy kártyával is?
2023. márc. 28. 14:17
13/17 anonim válasza:
Szép kártyával szoktam fizetni és a seggén húzom le, utána bepötyögöm a kódot a hátán és a vendéglátás zsebből fizetek.
14/17 anonim válasza:
Most szerinted egy prostinal, aki nem adózik a tevékenysége után tudsz kártyával fizetni? Vagy esetleg állítson ki számlát, hogy 15 napos fizetési határidővel? És a cégjegyzék számát is adja meg…?
15/17 A kérdező kommentje:
És fél órára megéri elmenni hozzá, ha eddig még nem voltam?
Vagy várjak amíg lesz nálam pénz és menjek 1 órára?
2023. márc. 28. 15:10
17/17 anonim válasza:
Fél óra egy jobbnál minimim 20.000..De a fürdés kötelező,az 5 perc minusz..Plusz a vége előtt 5 percel szól.30 perc egy szopásra ha elég vags egy nagyon gyors menet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!