Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. mennyibe kerül manapság Rosszlányokról egy lány 1 órára?
Figyelt kérdés
Csak egy kölcsönös orálra, aztán meg egy kis alap szexre vágyom, semmi többre. Ez mennyibe kerül manapság?2023. jan. 26. 16:47
3/3 anonim válasza:
Ez olyan 25 körül van, a túl "olcsót" ne válaszd, mert ott biztos hogy valami nem stimmel.
Csak annyi legyen a zsebedben amennyit kér.
Ne több, mert abból baj lehet.
Ez is extra, az is extra, az is plusz 5 ezer, de ha xy is kérsz, akkor az már plusz 10 ezer, stb.
Ha látja hogy több pénz van nálad, akkor sumákol.
Na persze nem mind, vannak nagyon rendesek is, de az ritka.
Én pár éve egy travinál voltam, leszoptam, kért egy 20- ast, és a végén egy 5- öst vissza adott, mert azt mondta, hogy nagyon szuperül és jól csináltam, és nagyon élvezte.
Ilyen is van, de ez ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!