Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan mennyibe kerül egy órára egy debreceni, rosszlányokos prostituált?
Figyelt kérdés
Drágultak? Haladnak az inflációval?2023. jan. 1. 11:48
1/9 anonim válasza:
Miért érdekes mennyi átlagban, mikor egy időben csak az egyikkel tudsz lenni?
3/9 anonim válasza:
Egy valóban szexi, igényes lány 25ezer egy órára. Legalábbis akihez én járok, van olcsóbb lány is (volt hogy felhívtam), de ott az igényesség és kinézet azért más kávéház.
4/9 anonim válasza:
Mit számít az átlag? Hívd fel azt, amelyik tetszik, és kérdezd meg tőle.
5/9 anonim válasza:
Egy rohadt börtöncellába kerül. Ott majs megtanítanának mindenkit aki munka és családi elet helyett adja vagy veszi a mások vagy saját testét.
6/9 anonim válasza:
ez nem bűn rohadt jól élnek a prostik.
az már igen ha valaki kényszerítve van na az gáz.
7/9 anonim válasza:
Megtanultad matekbol az átlag kiszámitását? Ha igen, csak annyi van hátra, hogy elmész 100 lányhoz, felirod az árakat és ebböl már ki is számolhatod. (Utána akár itt is kiirhatod az eredményedet!)
8/9 anonim válasza:
33 ezer ,nagyon igényes, full extrás,gyönyörű,nagyon nyitott, 19 éves lány
56F
9/9 anonim válasza:
8-as: jól nyomod! 😉
Én egy filigrán kis 19 évest analizáltam 20 percen keresztül.🙂
Anno 20 volt egy fullos óra.
Most már 25-30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!