Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Furának mondott engem, és azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furának mondott engem, és azt mondta ilyennel még nem találkozott. Nekem ez rosszul esett?

Figyelt kérdés

Volt egy férfi (40 éves) akivel együtt voltam. Én egy fiatalabb nő vagyok, 22N, nem voltam sok pasival és sok kellemetlen élményem van a szexszel kapcsolatban, mert voltak béna partnereim akik fájdalmat okoztak. De ez nem azt jelenti hogy sosem élvezek semmit.

Mikor oda került a sor én mindig mondtam neki hogy esik jól, hogyan izgassa. Mondtam neki gyengéden csinálja, ehhez képest fájt, szóltam neki mégegyszer, erre hitetlenkedve rám nézett hogy ennél hova jobban... nem volt gyengéd, mert engem már nyaltak ettől 100x jobban is. Aztán elmondtam neki, hol izgassa kézzel a csiklómat, én NEM SZERETEM ha közvetlenül a csiklómat érintik mert túl érzékeny. Erre azt mondta hogy furcsa vagyok és ilyen nővel nem találkozott pedig már sokkal volt. Azt is mondtam neki, hogy hüvelyen keresztül nem megy az orgazmus, megkaptam hogy ez nagy baj. Én eddig úgy tudtam erre sok nő nem képes. Maga a dolog nem volt a legrosszabb, de nem is volt annyira jó. Ő inkább az agresszív, durvább szexet szereti. Én nekem ahogy éppen kívánom, van hogy azt akarom keményen megdugjanak, máskor gyengéden szeretem.

Legközelebb nem tudom hogyan kommunikáljam mi esik jól és mi nem, ha ilyet kapok, mert most szó szerint úgy érzem hogy nem vagyok normális.

Rosszul érzem magam.

Tényleg velem van a baj? :(

2023. márc. 27. 18:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%

Mi a bánatért kell belegyalogolni a kérdezőbe? Tényleg csak úgy lehet adekvát választ adni, hogy közben rombolod a kérdező önbizalmát? (Nyilván, akikre vonatkozik.)

Kérdező, nem vagy fura, a partnered egy gyökér.

2023. márc. 27. 21:08
 12/23 anonim ***** válasza:
6%
Te egy tipikus nebáncsvirág vagy aki mindenért nyàvog.egy élmény lehet veled a szex... szerintem te ne pasizz inkább legyél leszbikus úgyse tudsz punciba élvezni se.
2023. márc. 27. 21:17
 13/23 anonim ***** válasza:
35%
11es senki nem rombolja az önbizalmát csak rámutattunk, hogy vele sincs minden rendben. De szerintem még te sem szexeltél soha ha neked ez amit leírt normális. Mert nem az. Mert ő nem megmondta , hogy mi a jó neki hanem kb egyfolytában utasitgatta a másikat. Hát örülök ha neked ez rendben van, nekem biztos nincsen. És lehet , hogy mivel 22 éves így ez a tapasztalatlanságából adódik de igenis fura amit művelt. Főleg, hogy egy 40 éves elvileg tapasztalt pasinál kb semmit sem hagyott szó nélkül, mindenben hiba volt. Gondolom azért mondta már a pali is rá, hogy fura mert ő sem értette.
2023. márc. 27. 21:18
 14/23 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen normális vagy, ne izgulj. Ez meg egy balf4sz volt.
2023. márc. 27. 21:21
 15/23 anonim ***** válasza:
65%

Szomorú amikor van egy lány, aki kommunikál, elmondja mit hogy szeretne, aztán jönnek a baromarcú, primitív hozzászólók és beszólnak neki.

Minden rendben van veled és jól csináltad, hogy elmondtad mit hogy szeretsz. A normális férfiak örülnének egy ilyen, nyíltan kommunikáló lánynak amilyen te vagy.

2023. márc. 27. 21:24
 16/23 anonim ***** válasza:
86%

Én sem igazán értem a többi választ.

A folyamatos beszéd tényleg lelombozó lehet néhány ember számára, de itt nem erről van szó - A kérdező lekommunikálta a partnerével hogy mit hogyan szeret, teljesen rendben van. Dunát lehetne rekeszteni így is a "Párom nem kommunikál velem, nem vagyok gondolatolvasó, honnan tudjam mi a jó neki ha nem mond semmit" típusú kijelentésekkel. Most mégis az a jó ha nem mond semmit ahelyett hogy nyíltan kommunikálna.

Másik részről a partner korrigálása miatt volt az hogy megismételte a kéréseit. Szerintem mindenki ugyanezt tette volna, mégis mit csináljon, maradjon csendben akkor amikor fáj vagy kellemetlen neki amit a partner csinál? Tűrje el, vagy mi?

Kérdező, a helyzet az hogy nem illetek össze szexuálisan a férfival, ezzel alapvetően nincs semmi baj (Ha tippelnem kéne akkor emberileg se passzoltok mondjuk). Megesik néha hogy két ember nem passzol. Persze az elején össze kell szokni, de te ismered őt, te tudod hogy mennyire képes a kompromisszumokra, vagy mennyire rugalmas ilyen téren.

Amúgy nincs veled semmi baj, és jól tetted hogy kommunikáltál vele. A trollválaszokat meg hagyd figyelmen kívül, ha fiatal nők írnak ki kérdéseket akkor mindig megjelennek azok az emberek akik próbálják földbe döngölni a másik önbizalmát.

2023. márc. 27. 21:36
 17/23 anonim ***** válasza:
63%

"De szerintem még te sem szexeltél soha ha neked ez amit leírt normális. Mert nem az. Mert ő nem megmondta, hogy mi a jó neki hanem kb egyfolytában utasitgatta a másikat. Hát örülök ha neked ez rendben van, nekem biztos nincsen."

Honnan tudod, hogy egyfolytában utasítgatta? Ott voltál? Elolvastál három sort, de te tudod, hogy a kérdező gázul viselkedett. Amúgy a végeredmény: a pasi elélvezett, a csaj nem. No comment.

Ami meg a másik állításodat illeti: ugyan semmi közöd hozzá, de súlyosan mellétrafáltál. Azon kevés nő közé tartozom, akinek kb. soha nem okozott gondot a szex. Mondjuk tény, hogy a kérdezőéhez hasonló pasival egynél többször nem feküdtem volna le, de szerencsére ekkora gyökérrel sosem találkoztam.

2023. márc. 27. 21:41
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem fogom sosem szó nélkül hagyni ha valami fájdalmas.

A végére azért már valamennyire összecsiszolódtunk, az eleje az nekem nem volt jó.

Köszi a válaszokat.

2023. márc. 27. 21:50
 19/23 anonim ***** válasza:
27%
17es te vagy nagyon mellette a dolgoknak. Volt már nekem is pár nőm, nem dicsekves csak, hogy tudd elég tapasztalt vagyok, hidd el messze az átlag felett. De ilyen nővel nem voltam soha. Volt aki megmondta mit szeret, hogyan de amiket itt a kérdező saját maga leír, hogy ezt is mondta azt is mondta na meg azt is meg amazt is, hát ahogy írtam: felállnék és ott hagyom mert annyira szar nem lehet minden de tényleg minden. Sok pasi nem tud nyalni azt értem de, hogy egy normál tapasztalt pasi semmit nem tud jól az már fura.. szerintem ahogy írta a kérdező, nyalták már ki 100x jobban , nos ezt várta/ várja el minden esetben mindenkitől ami nem reális, mindenkivel valamiben más a szex és ezt el kell fogadni. Nem kell tűrni ha fáj persze de egy nyalás már csak nem fáj. Esetleg nem olyan jó mint xy nal volt. Na de mindegy. Kíváncsi lennék mit szólna ha a pasi egyfolytában utasítgatná.. és , hogy a pasi élvezett az nem releváns, a pasiknak azért sokkal kevesebb inger is elég ahhoz.
2023. márc. 27. 22:01
 20/23 anonim ***** válasza:
63%
19-es, volt olyan pasim, akinek rengeteg nője volt előttem, mégsem ért egy kalap szart se a nagy tapasztalata. (És volt ennek az ellenkezője is.) Ha hiszed, ha nem, van olyan, hogy egy pasi totál bénán csinál mindent, és még csak tapasztalatlannak sem kell lennie hozzá.
2023. márc. 27. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!