Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan veszítsem el a szüzessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan veszítsem el a szüzességem ha minden férfi csak egyéjszakásat akar?

Figyelt kérdés
Nem így nem megy, nem tudok megbízni egy férfiben sem
2023. márc. 27. 17:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
18%
Rendszerwsen dugnalak . Írj
2023. márc. 27. 20:40
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
Akkor ne bízz szerintem te soha ne pasizz vagy maradj szűz vagy legyél leszbikus....
2023. márc. 27. 21:38
 13/24 anonim ***** válasza:
36%

8.

Nem mindegyik de a többség igen. Vagy ha valamit nem úgy csinálsz ahogy neki tetszik dobnak.

2023. ápr. 3. 14:42
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
#13 ez nem igaz, sokkal ritkább, hogy férfi dob egy nőt, mert ne tetszik neki valami, amit csinál...melyik univerzumból jöttél, hogy ezt tapasztalod? Nők dobnak előszeretettel férfiakat pitiáner oko miatt is, mert könnyen jön a következő. Férfiak jobban megbecsülik sokszor, akijük van. Nő vagyok, úgyhogy nem elfogult.
2023. ápr. 3. 20:04
 15/24 anonim ***** válasza:
75%

14.

Valószínűleg máshonnan jöttünk és mást tapasztalunk. Mind 2 nemből van ilyen.

Engem 3 hónap randi után dobott az első szex után mert nem tetszett neki a bimbóudvarom. Egy barátomat azért mert volt egy kalapács lábujja. Rengeteg pasinál alap az anál vagy a gumi nélküli szex.

2023. ápr. 3. 20:12
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
15 tényleg durva, én nem tapasztaltam ilyet, a fordítottját többször is hallottam már, sőt, rengetegszer..
2023. ápr. 3. 20:14
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Normális kapcsolat nem érdekel?
2023. ápr. 7. 23:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Egy éjszaka alatt.
2023. ápr. 9. 06:57
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem mindenki akar egyéjjszakás kalandot. Megnyugtatlak...

Csak akik neked bejönnek azok valószínű ezt megtehetik és kihasználják ,mert nagyon sok nőnek is bejönek.

Meg az az igazság hogyha elmondod egy férfinak hogy nem voltál még senkivel azért akar veled hogy őlegyen az első.

Ha nem mondod el , meg azért akar veled lefeküdni ,mert azt hiszi könnyen megkaphat és nincs tétje nincs mit vesztened.

Jogos a bizalmatlanságod. És Akkor? Maradnak a nők???

Vagy mi lesz?

Megkéred egy haverod feküdjetek le?

Amúgy azt tanácsolom beszélgess sokat azokkal akik neked szimpik és kiderül milyen emberek. Sok idő sem kell hozzá. Ne a mézes mázas szövegnek dőlj be ,hanem inkább azt figyeld ahogyan viselkedik ahogyan a problémákat oldja meg. Ahogy a társaival beszél és megnyilvánul.

Aztán ha rájöttél hogy ki mennyire megbízható már elmondhatod nyugodtan hog szűz vagy ,nem fog érni sok esél

yel akkora csalódás.

2023. ápr. 27. 00:41
 20/24 NTBS ***** válasza:
Keress visszahúzódó csendes fiúkat. Ők nem olyanok!
2023. ápr. 27. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!