Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz dolog ha folyton arról álmodozom hogy cigánylányok aláznak meg szexuálisan?
Figyelt kérdés
Fiatal karcsú cigánycsajok lábait kell csókolgatnom, megcsókolni a fenekük, kinyalni a nunijuk, mikőzben szóban aláznak...2023. márc. 25. 12:54
21/29 anonim válasza:
Én is benne lennék. Biztos vagyok benne, hogy vannak csajok, akiket izgatna, hogy megalázhatnak, becsicskíthatnak, a talpaikat nyalathatnák.
22/29 anonim válasza:
Nem gáz, szerintem nagyon sok magyar pasi álmodozik arról, hogy fiatal cigány lányok összeverik és lealázzák.
25/29 anonim válasza:
Te kis pedofil,a cigó nők 12-13 éves korukig nevezhetőek talán karcsúnak,mert utána jön valamelyik tesvír,aztán felcsinálja őket.Onnantól meg eltepednek,nagy potrohos asszonyság lesz belőlük tucatnyi koszpók purdéjjal a karjukon.
27/29 anonim válasza:
nem cigány csaj, de hármasban lehetne fétis játékot nyomni.
28/29 gabor49 válasza:
dehogy gáz én is ilyen cigánylányt keresek. privire irjatok 50/f
29/29 anonim válasza:
Darcia Lee egész jó volt 23-24 éves koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!