Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak! Ez a két dolog hogy fér össze?
Nekem az tetszik a fiatal 18-22 éves lányokban, hogy még őszintén optimisták, tényleg hisznek még abban hogy sok mindent el tudnak majd érni az életben, és ez jó hatással van rám is :)
Nem mellesleg jól is néznek ki általában, lehet őket tanítgatni a szexben ami élvezetes.
36F
Erre van a nő. A korosztályombeliek megsavanyodott unalmas és borzalmas fap...k. Ezek megvszeretnek dugni és tanulni. Ennyi.
F, 45
A kislányos rész felerősíti azt, hogy tanítható, bevezetendő.
S ez nagyon tetszik.
45/F
A két érzés kissé zavarhatja egymást, de szerintem idővel pár hét alatt a cukiságfaktor csökken. Ahogy megismerik egymás személyiségét, viselkedését, a szexuális érzés meghaladja a kezdeti cukiságérzést.
Szerintem minden találkozo után a cukiságérzés csökken, és ezzel párhuzamosan nő a szexuális vágy.
Kelet ázsiában. Különböző kiküldetések és egyebek miatt kábé 7x laktam már ott, amelyik évben nincs munka miatt dolgom, kimegyek magamtól 1-2-3 hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!