Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb férfiak! Ez a két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb férfiak! Ez a két dolog hogy fér össze?

Figyelt kérdés
Hogy egy sokkal fiatalabb lányt kislányosan cukinak, aranyosnak tartotok, de le is feküdnétek vele. Ez a kettő hogy fér össze?
2023. márc. 24. 21:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A pin@ az pin@
2023. márc. 25. 08:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Számomra sehogy.
2023. márc. 25. 19:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem úgy, hogy én megöregedtem, de a tudatom nem. Úgyanúgy a fiatal lányok tetszenek mint amikor én is az voltam. A különbség csak annyi, hogy amikor mondjuk 30 éves voltam, akkor simán el tudtam volna képzelni egy 17 évest, mikor 40 lettem, akkor már csak egy 25 évest, így 50 felett szerintem már 30 alatt nem kezdenék, de azzal még simán.
2023. márc. 25. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!