Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz dolog ha folyton arról álmodozom hogy cigánylányok aláznak meg szexuálisan?
Figyelt kérdés
Fiatal karcsú cigánycsajok lábait kell csókolgatnom, megcsókolni a fenekük, kinyalni a nunijuk, mikőzben szóban aláznak...2023. márc. 25. 12:54
11/29 anonim válasza:
Szeretem ha ezt csináljak nekem , de nem igazán vagyok barna bőrű. L.
12/29 anonim válasza:
Játékból simán még bele is mennek.
Velem már volt ilyen. Letérdeltem egyikük elé, erre körbeálltak, kiröhögtek, csicska parasztnak hívtak (cigányoknál minden fehér magyar "paraszt") az egyikük még pofon is ütött. Szerintem ha van kedvük, lehetett volna folytatás is
13/29 anonim válasza:
Nem gáz, sok magyar pasi örülne ha fiatal cigány csajok lábait meg a feneküket csókolgathatná. A kinyalásról nem is beszélve.
14/29 anonim válasza:
1-es Ez tényleg olyan, a cigány lányok szeretik az izmaikat feszíteni. Ezzel felemlítik meg a magyarokat. Ezzel is.
15/29 anonim válasza:
13.
Pontosan így vagyok ezzel én is. 😄😁
16/29 anonim válasza:
Játékból néha ok. De rendszeres nem lenne.
Illetve az alázás lehetne oda-vissza azaz én is mondhassak neki csúnyákat!
17/29 anonim válasza:
Igen. He nem cigány lenne még rendbe is lenne a dolog, de így nem.
18/29 anonim válasza:
17.
Pedig jó az koma.
Egy igazi fekete hosszúhajú cigánylány, kezében egy ostorral, jó pirosra verné a kis picsámat, és utána jól kinyalatná magát. 😄😁😜😝
19/29 anonim válasza:
Cigánlánya válogatja. Valami igazán cigány kinézetű de jobbára a magyarsághoz tartozó leányzóval mehetne a dolog néha játékos szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!