Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak orgazmus után?
Orgazmus utàn csak nekem van nagyon durván semleges, mondhatni már már undorodó érzésem?
Nagyokat tudok élvezni, a szex is kegyetlen jó a partneremmel, de miután elmentem, a szexel kapcsolatban negativ érzelmek fognak el.
Másbak is van ilyen?
24F
Az 5-ös válaszoló jól fogalmazott. Ha nincs érzelmi kötődés, akkor szex után vagy semleges lesz a partner, rosszabb esetben erős menekülési kényszert érzek, és lépek, amilyen gyorsan tudok.
De ha szeretem a másikat, vagy jobb esetben szerelmes vagyok belé, akkor pozitív érzelmi állapotban maradok.
Miután tapasztalatból tudom, hogy ez így van, és nem szeretem a kellemetlen szituációkat, én személy szerint nem is szexelek érzelmi kötődés nélkül senkivel.
F
1. A legjobb korban vagy a szexhez!
2. Szex után mindig úgy éreztem, hogy nem volt jobb, mintha kivertem volna magamnak.
3. De azért csak a nőkkel az igazi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!