Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy szexeltek? Kölcsönös az orgazmus?
Figyelt kérdés
Fontos, hogy kielégüljön a nő is? Vagy csak a saját orgazmusotok? Mit tesztek, hogy a nő kielégüljön? Tudtátok, hogy a legtöbb nőnek nincs hüvelyi orgazmusa?2023. febr. 7. 20:44
1/17 anonim válasza:
Igen, először a párom elégítem ki
2/17 anonim válasza:
Persze, kölcsönös.
Azt teszem, amkt aktuálisan szeretne, és igényel.
3/17 anonim válasza:
Én, mivel alapból nehezen tudok elélvezni, ezért első sorban mindig a nőt elégítem ki. Kézzel y szájjal, behatolással.
Ha sikerült elérni hogy a nőnek orgazmusa legyen, onnantól már nekem is sokkal kényelmesebb minden, hiszen ott már bizonyos gátlások is át tudnak szakadni ami rá tud segíteni arra hogy az én orgazmusom is intenzív legyen.
4/17 A kérdező kommentje:
Jó nagy parasztokat fogtam ki akkor. Én meg nem álltam ki magamért. Úgy csináltam, mint aki szerint rendben van, hogy meg se közelítik a csiklómat. Ma már nem lennék ilyen.
2023. febr. 7. 20:53
5/17 anonim válasza:
Számomra alap hogy orgazmusa legyen a nőnek, ezért mindent meg is teszek. Olyan kizárt hogy csak nekem legyen.
6/17 anonim válasza:
Olyan még nem volt, hogy csak nekem legyen orgazmusom, inkább előbb páromat juttatom a csúcsra és csak utána magamat.
7/17 anonim válasza:
Nem fontos, sosem volt az. A csiklót se fogom fogdosni. A hüvely vesz részt az aktusban. Nagyon is korrekt pasasokat fogtál ki, legtöbb férfi így gondolja ahogy én. Törőrj bele.
8/17 anonim válasza:
ma 20:53
Ahoz ismerni kellene őket, vagy téged hogy levonható konklúzió legyen az hogy csak parasztok nem elégítenek ki téged.
Lehet izgultak, vagy tapasztalatlanok voltak, vagy te nem kommunikáltál rendesen velük. 😀
9/17 anonim válasza:
Nem tűnsz nőnek kérdező, csak annak adod ki magad. Így nem nagyon fogalmaznak a nők...
10/17 anonim válasza:
Igen,fontos számomra és kölcsönös.Először legalább egyszer ő, csak azután teszem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!