Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az valóban probléma ha egy férfi “túl gyengéd” szex közben?
Normális férfi üti-vágja az asszonyt az ágyban. Csak akkor nyugszanak meg.
F, 39
Én az együttléteink 95%-ban keményen dugom az asszonyt, és nagyon szereti így. Vannak nők akik keményen szeretik ezt tudom.
36F
Emberfüggő, hogy kinek mi jön be. Az ízlés ilyen dolog, meg kell találni azt a partnert, akivel passzoltok ilyen téren (is).
A barátom gyakran szokott gyengéd lenni és ezt igénylem is, számomra pont annyira kielégítő tud lenni, mint amikor kicsit durvábbak vagyunk.
Ha magamból és a barátnőimből indulok ki (legalábbis azok alapján, amiket mondtak), akkor az a jó, ha az adott partnerrel mindkét oldalt ki lehet élni, elvégre általában hangulatfüggő, hogy éppen mire vágynak a felek.
26/N
Nekem bejön a gyengédség, de főleg szex után, mint after care. Szub/mazo nőként a durvább szexet preferálom.De néha jól esik a szerelmeskedés is, mondjuk adott éjszaka folyamán 2-3. menetnek. Egy igazi domináns férfi érzi, hogy a nő épp mire vágyik, és azt adja neki, amire szüksége van.
27/N
Nekünk a vad szex a nyerő és több barátnőm is volt, mind úgy szerette. Vannak gyengéd pillanatok is persze de általában a szerelmeskedés mindig átcsap durvább, keményebb szexbe. Amikor elszabadulnak az érzelmek, a vágy akkor nem igazán szoktunk gyengédek lenni. Mármint főleg én. Nem szoktak reklamálni.
Ami a gyengéd férfiakat illeti biztosan van akinek ez jön be viszont van egy közeli nő ismerősöm, azért ment hozzá a pasihoz mert milyen gyengéd, érzékeny stb..és kb ezért akar elválni is tőle mert egyfolytában cirógatja, becézgeti, simogatja, durvább szex szóba sem jöhet mert nem szabad egy nővel úgy bánni stb... szóval érzelmek ide vagy oda, ami sok az sok. Ahogy az illető nő mondja, nőiesebb a pasija mint ő maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!