Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha az inceleknek az fő bajuk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az inceleknek az fő bajuk, hogy szexhiányban szenvednek miért nem mennek prostihoz?

Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 16:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Én járok, de azért sajnálom, hogy szeretni soha nem fog senki.
2023. márc. 24. 16:52
 2/14 NTBS ***** válasza:
63%

Nincs rá pénzük.

Nem azt kapják, amire vágynak.

2023. márc. 24. 17:04
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Van, aki ahhoz is gyáva.
2023. márc. 24. 17:06
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

Ez jó kérdés, és ugyan úgy nyitva áll a nők előtt is a lehetőség

Vannak akik egészen ügyesek, és nagyon tisztességesek/kedvesek. Például én (Masszázs, vagy csak petting is kérhető. Ruhában is)

F33

2023. márc. 24. 18:57
 5/14 anonim ***** válasza:
16%

Ezért kellene államilag finanszírozni a prostihoz járást az arra rászorulóknak, mert bizony drága mulatság.

És a fogyasztóvédelemnek is bizony ellenőrizni kellene a nyújtott szolgáltatás minőségét. Tehát amelyik hivatásos nőci nem végzi elég odaadással a munkáját, flegma a kliensével, vagy megalázza őt, elvenni a munkavégzési engedélyét.

Meg lehet szabályozni ezt elég jól, hogy az incelek sorsa javuljon.

2023. márc. 24. 19:55
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Nyehehehe, államilag finanszírozott kurvázás, behalok :DDD
2023. márc. 24. 20:14
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Én jelentkeznék szolgálatra! 😁

Jó vagyok, bármilyen vizsgabizottság előtt megállom a helyem.

2023. márc. 24. 20:16
 8/14 anonim ***** válasza:
80%

Önbizalomhiányuk van, és kórosan eltávolodnak a valóságtól. Téveszmék, paranoiák. Aztán félnek hogy még egy prosti is rossz élmény lenne, emiatt nem mennek.

Szex hiánytól senkinek semmi baja nem lesz, a folyamatos frusztrációban éléstől viszont annál inkann

2023. márc. 25. 00:09
 9/14 anonim ***** válasza:
37%

3-as, igazad van. Én ahhoz is gyáva vagyok. Pénzem lenne rá, bár nem tudom mibe kerül mostanában egy pásztoróra.

Egyszer, nagyon rég hívtam házhoz prostituáltat, de olyan zavarban voltam, hogy nem sikerült a szex, mert nem volt merevedésem. 12ezret kellett fizetni.

2023. márc. 25. 07:43
 10/14 anonim ***** válasza:
51%

9

Ne higgy nekik. Nem gyávaság, egyszerűen szorongásod van ami mentális probléma és nem a te hibád. Ne engedd, hogy elhitessék minden az incelek hibája.

Az ilyen szorongások általában a kamaszkori támadások következtében alakulnak ki, PTSD, amit javarészt a külsőd miatt kapsz a kis náci porontyoktól.

2023. márc. 25. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!