Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy terelitek el a figyelmeteket a szexhiányról?
Figyelt kérdés
Kezdem én: Gaming, sorozat, főzök valamit magmanak, vagy maszturbálok arra a fantázira hogy hogyan erőszakolnám meg azokat akik elutasíottak.2023. febr. 20. 22:33
1/12 A kérdező kommentje:
Ez is jó, minek földelnéd el ha jó táplálék lehet belőlük?
2023. febr. 20. 22:35
2/12 anonim válasza:
Sehogy nem tudod elterelni, ugyanolyan természetes ösztön mint az evés-ivás. Ideiglenesen lehet csak elnyomni, utána valamilyen formában úgyis utat tör. Lásd az eseted - értelmetlen, frusztráció vezérelt hülyeségekben (a papoknál meg pedofiliában, de az egy másik történet).
3/12 A kérdező kommentje:
Vagyis ha nem fekszik le velem senki az fordított nemi erőszak a férfi ellen?
2023. febr. 20. 22:38
4/12 anonim válasza:
#5 nemi erőszak az lenne ha egy meleg fickó megkezelné a púzódat, az hogy visszautasítanak nem erőszak hanem döntés.
Kérdezd meg magadtól, miért utasítanak szerinted vissza, s akiknek meg fogadják a közeledését azokét miért?
5/12 A kérdező kommentje:
Mert nem vagyok egészéges, nem nézek ki jól és nem keresek sok pénzt. Ennyi. Ja meg nem vagyok "Menő"
2023. febr. 20. 22:41
6/12 anonim válasza:
Úgy terelem el, hogy szexelek. Tisztelettel, méltósággal, gyengédséggel és önzetlenül. Tudod, mint a felnőttek 😎
7/12 A kérdező kommentje:
Ma este belefutottam egy olyan durva, lekezelő és frigid picsába hogy embert tudnék ölni úgy felbosszantott a viselkedése!
2023. febr. 20. 22:43
8/12 Lazy Lover válasza:
Rengeteg masztival mást nem tudok
9/12 anonim válasza:
Én kb most ott tartok hogy srácnak is hagynám, hogy leszopjon csak legyen végre valami. De persze nem ismerek meleg/bi fiút így az is kiesős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!