Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok manapság?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül manapság rosszlányokon egy óra átlagba?
Ezen kívül van még bármilyen másik oldal? Két lányhoz mennék el, ilyen téren kevés a választék rosszlányokon
2023. márc. 24. 06:18
1/11 anonim válasza:
Hát a rosszlányokon a választék egyre gyalázatosabb. 20 alatt rád sem néznek, van amelyik talán igen, de az olyan is. Egy ideje már meg se néztem az oldalt. Ha elmész bulizni és beleadsz az éjjeli szórakozásba annyit, mint egy ilyen nőre áldoznál, ott is fel tudsz valakit ennyire szedni.
2/11 anonim válasza:
Még jó hogy nem regisztráltam. Bár igaz az is, hogy én hetero "rossz"fiú kategóriába illenék
A hős
3/11 anonim válasza:
A mai inflációt és árakat tekintve 20 ezer teljesen reális 1 egész óra privát foglalkozásért.
4/11 anonim válasza:
4-es, ott rontottad el, hogy olyanhoz mentél, aki nem engedi az értékeléseket. Az értékeléseket mindig okkal nem engedik az ilyen hirdetők.
5/11 anonim válasza:
A beszamolok pont com oldalon sokkal igényesebb nők vannak.
Az árakról pedig a 20/ó az már olcsónak mondható, szinte halászni kell az ilyenért. Manapság 25-től indul és 40 is lehet. De átlagban 30/ó.
Őszintén szólva ilyen árak mellett én sem járok már, de találtam nemrégen egy nagyon vonzó csinos csajszit, akinek jó értékelései vannak és árban is nagyon jó.
6/11 anonim válasza:
Egyre több jó csaj van, de nagyon drágák az árak.
Egy jó csaj, ha sokat dolgozik 3-4 millió meg van nekik tisztán havonta.
7/11 anonim válasza:
Manapság már a prosti se akar "dolgozni", inkább csinál OF fiókot... :D Mondjuk hogy ez most rossz vagy jó, a fene se tudja.
8/11 anonim válasza:
Vannak a hétköznapi nők között olyanok akik belemennének támogatott viszonyba is? Magasabb áron, mint a rosszlanyok.hu-s csajok?
9/11 anonim válasza:
Persze, hogy vannak, hogy mi az áruk az attól függ, hogy néznek ki és mit vállalnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!