KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » 🕐 KĂ©sƑi szĂŒzek mĂĄr nem is...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

🕐 KĂ©sƑi szĂŒzek mĂĄr nem is vĂĄgynak kiteljesedĂ©sre? 🕐

Figyelt kérdés

Nyilvån érzelmi és erotikus dimenzióban gondoltam a kiteljesedést

SzĂłval idƑvel eltemetƑdik ez az emberben, mert feladja Ă©s inkĂĄbb megmagyarĂĄzza magĂĄnak agybĂłl hogy Ă­gy a jĂł, jobb, legjobb?

KĂ©sƑi szƱz > 25. Ă©letĂ©v

2023. mĂĄrc. 23. 21:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Tudat alatt vĂĄgynak rĂĄ, de mivel fĂ©lnek az Ășjabb kudarctĂłl, visszautasĂ­tĂĄstĂłl, ezĂ©rt a szorongĂĄsaik dĂ©monainak utat engedve megprĂłbĂĄljĂĄk lebeszĂ©lni magukat rĂłla.
2023. mĂĄrc. 23. 23:47
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 22/27 anonim ***** vĂĄlasza:
NĂĄlam arrĂłl van szĂł, hogy mindig Ășgy Ă©reztem, hogy kĂ©ptelen lennĂ©k elkötelezƑdni, holott nagyon erƑsen Ă©s hosszasan voltam kĂ©pes lelkileg kötƑdni lĂĄnyokhoz, Ă©s ugyanĂșgy szexuĂĄlisan is nagyon erƑsen kĂ­vĂĄntam Ƒket, de akikkel meg jĂłba lettem, Ƒk nem Ă­gy tekintettek rĂĄm. Vagy rendes kapcsolat, vagy semmi, vagyis akkor maradt a barĂĄtsĂĄg. Most 32 leszek. Furcsa volt az a kb. 25. Ă©letĂ©v, lehet, hogy az valami kisebb vĂ­zvĂĄlasztĂł, ott Ă©reztem, hogy valami alĂĄbbhagyott bennem, a libidĂłm hirtelen lezuhant, Ă©s azĂłta folyamatosan betegnek Ă©rzem magam, de nem nagyon tudom megfogalmazni milyen Ă©rtelemben. Lehet csak Ă©n kĂ©pzelem be magamnak, hogy bĂĄr tudatosan elvagyok Ă©n egyedĂŒl, most sem vĂĄgyok kapcsolatra, de valahol mĂ©lyen Ășgy vagyok bedrĂłtozva mint a normĂĄlis tĂĄrsas lĂ©nyek, Ă©s emiatt betegszik meg az egĂ©sz testem, mĂĄrmint fizikai Ă©rtelemben. Mostanra nem mardossa a lelkem az az Ă©rzĂ©s, hogy egyedĂŒl vagyok, hogy jĂł lenne egy tĂĄrs, hanem ezt felvĂĄltotta a fizikai rosszullĂ©t. KonkrĂ©tan Ășgy Ă©rzem, hogy nem leszek hosszĂș Ă©letƱ, mĂ©g ha nincs is konkrĂ©t fĂĄjdalmam. SzĂłval a kiteljesedĂ©s szĂĄmomra nem tudom mit jelent, de nem azt, hogy komoly kapcsolatban legyek, vagy csalĂĄdom, gyerekem legyen, az rĂ©gen sem hiĂĄnyzott, most se vĂĄltozott. IdƑnkĂ©nt van, hogy valami fura Ă©rzĂ©s rĂĄmtör, ami kamaszkĂ©nt rendszeresebb volt, hogy jĂł lenne valakit szeretni, ölelni, összebĂșjni, meg ilyen dolgok, de ez szerencsĂ©re nagyon ĂĄtmeneti, gyorsan keresztĂŒl megy rajtam, Ă©s utĂĄna mĂĄr ugyanott vagyok, hogy sokkal jobb nekem egyedĂŒl. SzĂłval nem tudom igaz -e az, hogy aki nem Ă©l tĂĄrsas Ă©s/vagy szexuĂĄlis Ă©letet, az szĂł szerint megbetegedhet -e. Én most Ășgy Ă©rzem, ez sajnos Ă­gy van.
2023. mĂĄrc. 24. 01:06
 23/27 anonim ***** vĂĄlasza:
79%

37F vagyok és mår jó ideje lemondtam róla egyszerƱen.

Nem is Ă©rdekel mĂĄr a dolog.

2023. mĂĄrc. 24. 09:59
 24/27 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Én bĂĄr nem vagyok szƱz de nehezen megy a barĂĄtnƑ talĂĄlĂĄs ĂŹgy egyĂŒtt tudok Ă©rezni a szĂŒzekkel. Ui: Ă©n is lemondtam rĂłla
2023. mĂĄrc. 24. 11:43
 25/27 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Miért mondtok le róla?

Ezek a dolgok amik miatt sikertelenek vagytok javĂ­thatĂłak!

Kis idƑt Ă©s energiĂĄt kell beleinvesztĂĄlni Ă©s jĂł lesz. Fel kell fedezni sajĂĄt hibĂĄitokat, be kell lĂĄtni Ă©s javĂ­tani is rajtuk, ha akartok valakit.

Csajokra is ugyan Ă­gy vonatkozik!

2023. mĂĄrc. 24. 13:00
 26/27 anonim ***** vĂĄlasza:

25

AzĂ©rt mert mĂĄr tĂșl kĂ©sƑ vĂĄltoztatni

2023. mĂĄrc. 24. 15:12
 27/27 anonim ***** vĂĄlasza:
Én mĂ©g nem vagyok 25 de mĂĄr elfogadtam hogy sosoe fog megtörtĂ©nni. TĂșl sok problĂ©mĂĄm van elahoz hogy pĂĄrkapcsolatom legyen Ă©s csak Ășgy nem akarom elveszteni.
2023. ĂĄpr. 3. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!