Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyit lehet keresni ? (csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit lehet keresni ? (csak egy kis plusz)

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy regisztrálok OnlyFans-ra Nem kell túl gondolni . Csak ilyen lábas képeket tennék fel

Kb mennyi bevételre lehet számolni havonta ? Tudom ha merészebb képeket videókat raknék akkor jóval többet de azt nem szeretnék

A normális válaszokat köszönöm

2023. márc. 23. 06:47
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

30as ne szarjá be mert Büdös lesz.

Dagattozól közben meg Sirokai Dia gennyesre keresi magát abból hogy a Te szagaiddal élve Dagadt.

2023. ápr. 6. 10:08
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem a 30as vagyok, de megnéztem már, (mert nem vagyok képben ilyen divat meg modellkedés meg miabánat ügyekben,) hogy ki az a Sirokai Diána.

NEM abból él, hogy dagadt, hanem abból, hogy ennek ellenére is sugárzik belőle a nőiesség, és a báj. Elhiszem róla, hogy modell tud lenni.

Van egy csomó kövér énekesnő, színésznő, aki az alkata ellenére hihetetlenül nőies.

2023. ápr. 6. 13:24
 33/44 anonim ***** válasza:
12%
Maradjunk abban, hogy röhejes ez az elképzelés, hogy azért, mert visszavered a fényt, ezért pénzt érdemelsz. Dagadt, buta, öntelt ringyó vagy, akinek keserves lesz az ébredés.
2023. ápr. 6. 20:29
 34/44 A kérdező kommentje:

33as sajnálom h ennyire megkeseredett vagy hogy abban leled örömödet hogy a másikat sértegesd.

Én nem bántottalak egy szóval se.

Vagy csak lehet hogy a kis pöcsöl miatt vagy ennyire frusztrált.

2023. ápr. 7. 05:03
 35/44 anonim ***** válasza:
45%
Mióta sértegetés egy dagadtra azt mondani, hogy dagadt?
2023. ápr. 7. 05:05
 36/44 A kérdező kommentje:
A nagyon vékony embert se hívom Csontikának
2023. ápr. 7. 05:08
 37/44 anonim ***** válasza:
66%
Nem kérdező, te a nagyon vékonyt ledeszkáztad, majd megsértődtél a dagadt szón :) süt belőled az értelem
2023. ápr. 14. 18:42
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Még nem szóltam hozzá eddig. Az igaz, hogy csontinak nem, de más "szép" szavakkal illetted a vékony alkatúakat, kérdező. :) (Ahogy a 37-es is írja.)
2023. ápr. 14. 22:50
 39/44 A kérdező kommentje:

A deszka még kevésbé sértő mint a csonti csontkukac girhes gedvas férges gilisztás . Belei külön mozognak olyan vékony zörgö csontú hulla és még sorolhatnám

De nem teszem

2023. ápr. 15. 14:42
 40/44 anonim ***** válasza:
71%
Arról van szó, hogy a deszka pont ugyanolyan sértő, mint a dagadt, de látom nehéz a felfogásod.
2023. ápr. 15. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!