Mivel lehet munka mellett plusz pár százezreket keresni?
Nőként
Azaz nem hétvégi autószerelés meg ilyenek
Tavolság minden van .
Nem itt ismerkedem
#5 szánalmas vagy.
Kérdésre is válaszoljon valaki:
Tudásod vagy az időd eladásával tudsz pénzt keresni.
De nem tudom merre induljak.
Pl vegyek e reszvényeket esetleg nulla tudással
Vagy vessem e bele magam olyanba amit gyűlölök utálom a halálom de jo penz lenne, tanuljam e, pl könyvelés.
Vergodjek tanuljak e feketén műkörmözni műszempillázni mert a cigo szomszedok biztos járnának hozzám, vevőköröm lenne csak epp ilyen...
Vagy találjak e ki valami telefonos netes csalásokat
Vagy hirdessek e be, pl egyszer kitaláltam hogy béranyaságot vállalnék, jöttek csőstől a jelentkezők, olyanok is akiknek petesejtek kellenének kulfoldre eladni. Akkora üzlet van ebben hogy nem is gondoltam volna, de egy orvos lebeszélt arrol hogy a méhemmel petekkel kereskedjek a hormonok kockazatok miatt
Támogatoi meg szexualis melokban gáz,.ha hírem megy. És ahogy elnezem teljesen nyíltan pl.képpel lehet csak.
Művészet varrás festés nem hozna százezreket
Gazdagokkal kaocsolatfelvétel szuksegletek felmérése pl üzletkotes kulfoldi cégeknek magyarokkal. Azaz magyaroknak hozzak e kulfoldi megrendeleseket, vallaljak e cégeknek ügyfélkvalifikáciokat amiben valszeg pancser lennék mint atom..
Vagy keressek e szakmunkas sracokat "eladni" vagy szedjek e össze netrol ferfiakat valami uzlethez. Millio meg egy munkaerő van akiknek jol jönne a plusz zseton
Drogokban nem tudok futni ahhoz balfék vagyok, néha elnezem mások hogyan csinálnak 2 perc alatt 1 milliot lebukás nelkul! és sírok magamban. Hogy a kocsi tele van oénzzel én meg vergodom azzal hogy kenyérre sincs ha kifizettem a lakast rezsit, kölcsönkérek, ezek meg 2 telefon 2 perc és ömlik a zseton. Jó kocsik jó cuccok baromságokat is megvesznek. Multkor poenbol 3000 es barbis gyerekmagazint kaptam, szórják a lét mindenre, az en dilemmáim meg: tejet vegyek vagy kenyeret mert nem tudom kifizetni..
És még mindig ott tartok hogy mi a franccal kéne százezreket csinálni?
A barbis magazint el se tudom felejteni sem:D
Ilyeneket IS, mindent Is megvesznek, én meg görcsölök hogy 2 ft-om nincs !!!
Egyikük elhagyott a postán egyszer százezer készpénzt es annyit mondott rá, reméli legalabb jo kezekbe kerul, es ment tovább.
Én sírtam helyette is.
Zsázezrek olyan lazán jonnek mennek hogy szinte konnyebb beszerezni mint robotolva. Valamibe belefogni pár telefon uzlet es dől a lé.
Egy nő mivel tudna pluszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!