Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyit lehet keresni ? (csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit lehet keresni ? (csak egy kis plusz)

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy regisztrálok OnlyFans-ra Nem kell túl gondolni . Csak ilyen lábas képeket tennék fel

Kb mennyi bevételre lehet számolni havonta ? Tudom ha merészebb képeket videókat raknék akkor jóval többet de azt nem szeretnék

A normális válaszokat köszönöm

2023. márc. 23. 06:47
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
16%
legalabb szep labad van, vagy valami ocsmany igenytelen 42es pata?
2023. márc. 23. 07:37
 12/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

1 nem meggazdagodni akarok

2 a privát üzenetekre ezzel kapcsolatban NEM válaszolok

2023. márc. 23. 08:08
 13/44 A kérdező kommentje:
11-es 35-36/os lábam van
2023. márc. 23. 08:10
 14/44 A kérdező kommentje:

10es

Van munkám

Nem fogok mekibe beugrós lenni hogy haza menj el kaja szagúan

És nem 100 ezrekre van szükségem

Másik hogy köszi de dugni nem fogok pénzért azért ennyire szarul nem állok és nem vagyok elkeseredve

.csak kipróbálás miatt gondoltam erre és akkor kellemest a hasznossal ráadásul csal lábak és arcom se kell hozzá így nincs gondom

2023. márc. 23. 08:12
 15/44 anonim ***** válasza:
20%
1-2 ezer ft
2023. márc. 23. 09:51
 16/44 anonim ***** válasza:
57%
Az a baj, kérdező, hogy te már az a generáció vagy, akinek büdös a munka, és azt képzeli, hogy neki csak megszületni kellett, és azért már jár a pénz. Az, hogy visszavered a fényt, az még nem munka, és nem jár érte semmiféle pénz; te nem egy manöken vagy, mert azok legalább valamit dolgoznak, hanem csak egy alsó-középosztálybeli, lusta liba. Az, hogy azt képzeled, hogy a lábadról készült képek pénzt érnek, meg hogy neked a helyed nem a mekiben van, az olyan fokú nárcisztikus személyiségzavarra utal, hogy nem lepődnék meg, ha a tükör előtt órákat töltenél.
2023. márc. 23. 10:11
 17/44 anonim ***** válasza:
80%

Sok munkával, rendszeresen frissített anyaggal, kapcsolattartással a "vásárlók" felé, szóval pár éves befektetéssel, mire beindul az üzlet, talán (ha addigra meg nem unod, vagy fontosabb dolgod nem lesz) akkor összejöhet egy kis mellékes, de arra ne számíts, hogy meggazdagszol.

Videók is kellenek, érdekes action videók, ezt is kifejtettem már egy másik kérdés alatt. Azokért (ha rendszeresen újak, és jók,) egy letöltés oldalon kérhetsz pénzt is. Viszont mutatni kell a videókról minta képeket is amiket ingyen megnézhetnek.

2023. márc. 23. 11:25
 18/44 anonim ***** válasza:
86%
Milyen tartalomra gondoltál? Ugyan az a láb különböző szögekből elég unalmas tud lenni, oké lehet kis változatosságot belecsmpészni, borotválós/gyantázós videót felrakni, de én valahogy nem érzem, hogy fizetnék érte.
2023. márc. 23. 12:25
 19/44 anonim ***** válasza:
39%
Lábas helyett próbálj fazekas, serpenyőset inkább...
2023. márc. 23. 12:42
 20/44 anonim ***** válasza:
20%

"35-36/os lábam van"

12 éves unokahúgomnak is...

2023. márc. 23. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!