Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit lehet keresni ? (csak egy kis plusz)
Arra gondoltam hogy regisztrálok OnlyFans-ra Nem kell túl gondolni . Csak ilyen lábas képeket tennék fel
Kb mennyi bevételre lehet számolni havonta ? Tudom ha merészebb képeket videókat raknék akkor jóval többet de azt nem szeretnék
A normális válaszokat köszönöm
Köszönöm a válaszokat
1 nem meggazdagodni akarok
2 a privát üzenetekre ezzel kapcsolatban NEM válaszolok
10es
Van munkám
Nem fogok mekibe beugrós lenni hogy haza menj el kaja szagúan
És nem 100 ezrekre van szükségem
Másik hogy köszi de dugni nem fogok pénzért azért ennyire szarul nem állok és nem vagyok elkeseredve
.csak kipróbálás miatt gondoltam erre és akkor kellemest a hasznossal ráadásul csal lábak és arcom se kell hozzá így nincs gondom
Sok munkával, rendszeresen frissített anyaggal, kapcsolattartással a "vásárlók" felé, szóval pár éves befektetéssel, mire beindul az üzlet, talán (ha addigra meg nem unod, vagy fontosabb dolgod nem lesz) akkor összejöhet egy kis mellékes, de arra ne számíts, hogy meggazdagszol.
Videók is kellenek, érdekes action videók, ezt is kifejtettem már egy másik kérdés alatt. Azokért (ha rendszeresen újak, és jók,) egy letöltés oldalon kérhetsz pénzt is. Viszont mutatni kell a videókról minta képeket is amiket ingyen megnézhetnek.
"35-36/os lábam van"
12 éves unokahúgomnak is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!