Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik, vagy csak kamu a testvér szex?
Tudom, hogy létezett sok évszázadon át, de a mai modern világban is létezik?
Egy prostituált mesélte nekem, hogy ismer olyat akik vérszerinti testvérek, de csak testvéri szeretet van köztük azonban dugnak egymással, csak gyereket nem csinálnak.
Ez létezhet?
Ti mit gondoltok?
Ezekben az országokban mind legális:
Argentína, Belgium, Belize, Bolívia, Brazília, Chile, Kína, Colombia, Costa Rica, Kuba, Dominikai Köztársaság, Ecuador Ecuador, El Salvador, Észtország, Franciaország, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Izrael, Elefántcsontpart, Jamaica, Japán, Lettország, Litvánia, Mexikó, Hollandia, Nicaragua, Észak Kórea, Panama, Paraguay, Peru, Fülöp-szigetek, Portugália, Oroszország, Szerbia, Szlovénia,
Dél-Korea, Spanyolország, Suriname, Thaiföld, Trinidad és Tobago, Uruguay, Venezuela, bizonyos államok az USA-ból, Olaszország, India, Luxemburg.
Ezekben az országokban azonos nemű testvérrel legális:
Svájc, Németország, Ausztria, Írország.
Mindenkinek egészségére :)
Elvált vagy örökbe fogadot testvéreknél elöfordulhat olyan vonzák egymást ,szexuálusan is tudtuk kivül is vagy tudják de nem érdekli öket vér rokoni kapcsolat.
Létezhet ilyen van ilyen .
De szerintem egézsékes csaladban is elöfordulhat ilyen eset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!