Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért akar mindig csókolózni közvetlenül azután hogy a szájába mentem el? Más nő is szokott ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 22:06
2/15 anonim válasza:
Ha már lenyelte, engem nem zavar
3/15 anonim válasza:
Szerintem izgató de a párom is max puszira hajlandó nyelves csókra nem
4/15 anonim válasza:
Mert gyengédségre, "közelségre", csókra vágyik. Gondolom nem húzódik el ő sem amikor nyalás után csókot adsz neki. Ez a "sport" sajna ilyen haver, ha a lány szájába mész el akkor viseld el ha miután lenyelte csókolózni akar.
5/15 anonim válasza:
Át akar neked is adni a finomságbol (Ha nem tartod annak akkor meg föleg!!! Nehogy azt gondod, hogy olyan finom a váladékod!)
6/15 anonim válasza:
Szerintem is izgató, és ha a partnerem nem csókolna vissza, miután a számba élvezett, nem élvezhetne többet a számba 🤷🏼♀️
8/15 anonim válasza:
Nálunk ez "alap". Neki kell a csók az "akció" után. Nem ritkán rögtön az után, hogy a szájában élveztem el, és úgy, hogy az ondóm még a szájában van. Olyan jókat szoktunk ilyenkor hosszan smárolni! 👍
44F
9/15 anonim válasza:
De imadnam ha ilyen szeretőm lenne,aki miután te lőttem lesmarol, az se zavar ha vissza adná
30f
10/15 anonim válasza:
Igen mi is szoktunk. Nincs ebben semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!