Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek ugyanannyit számít magukon a mellméret, mint a pasiknak a péniszméret?
12
Miért is számít az a kérdés szempontjából?
Soha életemben nem vetettem össze a melleim méretét más női mellekkel.
Csak azért tudom mekkora, mert olykor-olykor muszáj rá venni melltartót.
Teljes mértékben meg vagyok elégedve azzal, amim van. Ha valakinek nem tetszik, hát nem kell a közelembe jönni.
A mellméret különben sem függ össze a szex minőségével.
A kettő nem ugyanaz. Abban azonos a két probléma, hogy a másik nem számára sokkal lényegtelenebb, mint az érintettek gondolják.
A legfőbb különbség, hogy női mell mérete egyszerű esztétikai kérdés, míg a farokméret téma a teljesítmény körül forog.
A legdeszkább, legkomplexusosabb nő is tudja, hogy funkcionálisan ugyanazt tudja, mint egy bögyösebb kolléganője. A farokkomplexusos férfi viszont attól fél, hogy szexuálisan sosem lesz elég.
Egyéb minor különbsége
Elárulom kisebb mellekkel is meg lehet oldani azt a "bögyszexet" 😀
De persze gondolom nem olyan élvezetes, mint a nagyobbal.
Nekem nem számít ugyanannyit, nem hasonlítgatom más nők melleihez a sajátomat, és sosem volt kisebbségi komplexusom azért, mert kicsik.
Szerintem is szép a nagy mell, meg a kicsi mell, meg a közepes mell is 😀 Aki csak a nagyot szereti, az nagymellű nőt keres magának, ettől még én nem vagyok kevesebb, hogy nem mindenkinek tetszem. Mindenkinek szíve joga válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!