Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik szexeltek már 4-5 fiúval legalább, milyen péniszméretet élvezed a legjobban?
Figyelt kérdés
A fiúid farok méretei mennyire voltak különbözők?
Ha pl az egyiknek nagy volt, a másiknak kisabb akkor kevésbé élvezted?
2023. márc. 19. 09:45
1/10 anonim válasza:
Nekem eddigi két nagy volt, két kicsi, és egy félúton. A félútont élveztem legjobban. Ő nagyon rám tudott hangolódni, pont olyan tempót, pozíciókat szeretett, mint én. Valahogy kitalálta mindig, mire vágyom és hogyan.
2/10 anonim válasza:
1: magyarán nem a méret számított, hanem, hogy ő dugott a legjobban. Ennyi
3/10 anonim válasza:
#2 Teljes mértékben így gondolom. Én a méretek között nem igazán éreztem különbséget, mindegyikhez tudott a testem alkalmazkodni. El tudom képzelni, hogy van olyan kicsi méret, amivel nem jó, meg olyan nagy is, amivel szintén nem jó, de nekem nem volt részm ilyen szélsőségekben.
4/10 anonim válasza:
3: nyilván a szélsőségekkel van a probléma, de azokból mindkét irányba relatív kevés van.
5/10 anonim válasza:
Dehogynem számít a méret. Én voltam ügyes átlagos méretűvel és szintén profi 17+-al, de utóbbi egyértelműen jobb volt minden szempontból.
6/10 anonim válasza:
5: senki nem mondta, hogy a méret egyáltalán nem számít.
De az esetek nagy részében ha a pasi jól megdug, akkor az többet számít, mint 1-2 centi ide vagy oda.
7/10 anonim válasza:
Nekem speciel az érzékeny részek a hüvelybemenetnél vannak. Azt kb bármi eléri.🤷
Hosszú farkú pasikkal az a baj, hogy mind be akarja rakni tövig és csak "bent" mozog. Úgy értem, nem húzza ki annyira, hogy a makk ingerelje a G pontomat. Így hiába hosszú, nem ott ingerel, ahol jó lenne.
8/10 anonim válasza:
Azért a legtöbb nő ha olyan 17-18 centissel kerül össze aki tudja használni is azt élvezik rendesen
9/10 anonim válasza:
10-22 cm-esekkel volt dolgom és 20 centisek jöttek be a legjobban. 31/N
10/10 anonim válasza:
Bocs, kispöcsű srácok, lepontozhattok, de attól még ez az igazság.
5. válaszoló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!