Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik szexeltek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik szexeltek már 4-5 fiúval legalább, milyen péniszméretet élvezed a legjobban?

Figyelt kérdés

A fiúid farok méretei mennyire voltak különbözők?

Ha pl az egyiknek nagy volt, a másiknak kisabb akkor kevésbé élvezted?

2023. márc. 19. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Nekem eddigi két nagy volt, két kicsi, és egy félúton. A félútont élveztem legjobban. Ő nagyon rám tudott hangolódni, pont olyan tempót, pozíciókat szeretett, mint én. Valahogy kitalálta mindig, mire vágyom és hogyan.
2023. márc. 19. 09:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
1: magyarán nem a méret számított, hanem, hogy ő dugott a legjobban. Ennyi
2023. márc. 19. 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
#2 Teljes mértékben így gondolom. Én a méretek között nem igazán éreztem különbséget, mindegyikhez tudott a testem alkalmazkodni. El tudom képzelni, hogy van olyan kicsi méret, amivel nem jó, meg olyan nagy is, amivel szintén nem jó, de nekem nem volt részm ilyen szélsőségekben.
2023. márc. 19. 10:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3: nyilván a szélsőségekkel van a probléma, de azokból mindkét irányba relatív kevés van.
2023. márc. 19. 10:20
 5/10 anonim ***** válasza:
28%
Dehogynem számít a méret. Én voltam ügyes átlagos méretűvel és szintén profi 17+-al, de utóbbi egyértelműen jobb volt minden szempontból.
2023. márc. 19. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5: senki nem mondta, hogy a méret egyáltalán nem számít.

De az esetek nagy részében ha a pasi jól megdug, akkor az többet számít, mint 1-2 centi ide vagy oda.

2023. márc. 19. 10:47
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

Nekem speciel az érzékeny részek a hüvelybemenetnél vannak. Azt kb bármi eléri.🤷

Hosszú farkú pasikkal az a baj, hogy mind be akarja rakni tövig és csak "bent" mozog. Úgy értem, nem húzza ki annyira, hogy a makk ingerelje a G pontomat. Így hiába hosszú, nem ott ingerel, ahol jó lenne.

2023. márc. 19. 10:52
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Azért a legtöbb nő ha olyan 17-18 centissel kerül össze aki tudja használni is azt élvezik rendesen
2023. márc. 19. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
10-22 cm-esekkel volt dolgom és 20 centisek jöttek be a legjobban. 31/N
2023. márc. 19. 14:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Bocs, kispöcsű srácok, lepontozhattok, de attól még ez az igazság.

5. válaszoló.

2023. márc. 20. 17:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!