Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb péniszméret?
Figyelt kérdés
14 hosszú, 4-4,5 vastag
vagy
18 cm hosszű és 3,5-4 vastag?
Tapasztalt lánynak illetve egy szűz lánynak melyik a megfelelőbb?
Tapasztalataitok alapján 18 vagy afölötti mennyire gyakori?
2023. márc. 15. 08:46
1/5 mindentudó99 válasza:
Miért? Igény szerint cseréled?
2/5 anonim válasza:
Emberfüggő.. mintha azt kérdeznéd,hogy a vaníliás vagy a csokis puding a finomabb.. minden embernek más.
3/5 anonim válasza:
Pl a feleségem tág, mint az ólajtó, és a 17/4,5-es répámmal éppen csak meg tudom dugni (bár én alig érzem). A szeretőmnek meg be sem tudom rakni egyből, hanem csak jó hosszú előjáték után.
Nincs univerzális recept erre.
4/5 anonim válasza:
Mindkettő egyformán jó. Túl vastag ne legyen, az fáj szex után. De esetemben az orgazmus minősége ugyanolyan akármekkora mérettel.
5/5 anonim válasza:
Páromé elég vastag és hosszú 4,8cm és 20,8hosszu de sokszor vagyok ugy vele hogy inkább be se tedd mert szétt szakadok😂😂 mindnekinek más és más a jó méret tehát szerintem nem minden a nagy és hosszú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!