Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hagyományosnak tekinthető ágyban, vagy hol találjátok izgalmasabbnak a szeretkezést?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 08:18
1/10 anonim válasza:
Nekem volt rá példa sokszor, hogy fürdés/zuhanyzás közben. 33F
2/10 anonim válasza:
Próbáltam már sok különböző helyen, helyzetben, a kedvencem mégis az ágy.
3/10 anonim válasza:
Izgalmas sok helyen, de legkényelmesebb mégis az ágyban.
4/10 anonim válasza:
Izgalmasnak semmiképp nem az ágyban.
Nekem a legizgisebb egy tengerparton volt
5/10 anonim válasza:
Egy időben előszobaasztalon csináltuk,én felfeküdtem rá,a párom meg állt.Stabil asztal alap.:)
7/10 anonim válasza:
Legkényelmesebb az ágyban de lehet izgisebb helyet is találni
8/10 anonim válasza:
Már sok helyen próbáltam motorháztetőn,vízben, kertben ,erkélyen,kamrába,erdőben,öltözöben,stb... de kényelmi szempontból az ágyban legkényelmesebb.
f
9/10 anonim válasza:
Elég sok helyen történt már (imádjuk a természetet), de ettől még a legkényelmesebb és legpraktikusabb még mindig az ágy.
10/10 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mivel szeretkezést írtál, így egyértelműen az ágyban a legjobb és legpraktikusabb.
Ha már vadabb a szex, akkor jöhetnek az izgalmasabb helyek, ahol még nagyobb az adrenalin és az élvezet… legalábbis nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!