Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan akinek análisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan akinek análisan több emberrel volt szex élménye, mint sima hagyományos szexet tekintve? (heterokra gondolok)

Figyelt kérdés
Mesélnétek ez hogy jött össze?
2023. jan. 19. 10:02
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Hát, ha egy csajjal csak anál volt már összejön.

Amúgy nekem így van, több csajjal volt anál (volt akivel tartósabban), mint hagyományos.

2023. jan. 19. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Én rendszeresen anál szexeltem szűzen.
2023. jan. 19. 10:08
 3/9 Noren1989 ***** válasza:
45%

Létezik.

Én egy itteni csajról tudok.

Puncit nem engedte kényeztetni, de a hajnali merevedésemet behajtogatta magának lufiállatkra módra...popsiba.

És nem én voltam az egyetlen innen.

2023. jan. 19. 10:09
 4/9 A kérdező kommentje:
#2 akkor csak az első análig voltál szűz.
2023. jan. 19. 10:09
 5/9 Noren1989 ***** válasza:
100%
#2 asszem vaginális szüzességre gondolt.
2023. jan. 19. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

Nekem 2 ilyen nőismerősöm van.

Az egyik totál anál mániás, a másik meg egy biszexxel járt és emiatt állandóan seggbekuki volt.

Jah, meg egy haverom említette, hogy volt ilyen csajjal dolga, hogy a szüzességét tartogatta a csaj és emiatt csak seggbe.

2023. jan. 19. 10:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos csak egyszer találkoztam olyan lánnyal aki engedte seggbe rakatni magát. A többinél max. nyalni lehetett.:P
2023. jan. 19. 10:39
 8/9 anonim ***** válasza:
20%
Dejó hogy ezen az oldalon mindig mindenki olyan csajjal aki épp azt szereti amit a kérdező kérdez. Én még soha nem talákoztam olyan lánnyal vagy nővel aki szerette az anált.
2023. jan. 19. 12:28
 9/9 anonim ***** válasza:
86%
#8 nem egy atomfizika, hogy minden kérdésre nyilván azok fognak válaszolni, akikre pont vonatkozik...
2023. jan. 19. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!