Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan akinek csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek csak azért van szeretője, mert a párjával kevés a szex?

Figyelt kérdés

Mióta tart, van bűntudatod? Házas is vagy, vagy csak együtt vagytok? Férfi vagy nő vagy, és hány éves? A párod semmit sem sejt?

Én nő vagyok, és néhány hónapja vagyok ebben a helyzetben. Az oka, hogy a férjem kéthetente hajlandó csak szexelni, pedig egy éve vagyunk csak házasok.. Néha nagyon bűntudatom van, néha semennyire, mintha semmit sem csináltam volna.

2023. márc. 17. 11:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na ki ne találjuk már hogy a nők keveslik a szexet általában. xD
2023. márc. 17. 19:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok nekem is volt olyan kapcsolatom ahol mindent megtettem a másikért hogy jó legyen neki és jó is volt csak nekem nem... (Méretbeli problémám sincs és nem is vagyok 2 perces) de volt olyan is aki mindig akarta. Nem mindenki ugyan olyan és nem mindenkinek ugyan annyi és ugyan az az igénye nem lehet általánosítani
2023. márc. 17. 20:03
 13/13 anonim ***** válasza:

#1 Én is így vagyok vele, van kapcsolatom és nagyon kevés a szex.

31/F

2023. márc. 19. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!