Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan felejtsem el Őt?Csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el Őt?Csak szeretője voltam.Bővebben lennt

Figyelt kérdés
Röviden írom a történetet.A munkahelyemen volt egy családos férfi aki nagyon vonzott,úgy alakult hogy a szeretője lettem.Hasonló korúak vagyunk,neki a felesége jóval fiatalabb tőlem.Mikor közelebb kerültünk egymáshoz,nem ígért semmit,jól éreztük egymással magunkat,reggelente mikor egy műszakban voltunk bevitt munkába,eleinte csak bevállalta hogy Ő tovabb marad,mikor tudta hogy én is tovább dolgozom.Utána már 1-2lopott órát is intézett,otthon a felesége úgy tudta hogy bennt kell maradnia.Mikor otthon volt a családdal,akkor is írt üzeneteket mikor tudott,beszeltünk telefonon is többször,de az óvatosság ellenére is megsejtett valamit a felesége.Rá nem sok időre elköltözött másik megyébe,munkahelyet is váltott,azóta nem beszéltünk,nekem nagyon hiányzik.Sokszor ráírnék,de nem merek,nem tudom mit reagálna.

2023. jan. 11. 10:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt hasonló férfiként, néha nekem is eszembe jut a nő, de meg kell állni.

Keress mást, örülj annak ami megtörtént, élvezd ki amit kiélvezhetsz, nem éri meg sírni valaki miatt akit már elvesztettél, mert közben sok jó dologról lemondasz. Találd meg azt akivel most jól érezheted magadat és tanulj a korábbi tapasztalatokból.

2023. jan. 11. 10:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg nem véletlen nem keres. Lehet a felesége tényleg sejtett valamit, vagy rá is jött, és ultimátumot adott neki. ha tudna/akarna keresne, de egy üzenettel vagy ilyesmivel nem kockáztatnám, hogy borítom neki a családját.

Igazából más megyéből nem sok jövője lenne a dolognak.

Elfelejtésre persze nincs tuti recept. Max annyi: kutyaharapást szőrével..

2023. jan. 11. 10:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, nekem is volt hasonló kapcsolatom. Ő kérte, hogy fejezzük be, majd elsodródtunk egymástól. Kb. 10 éve szakítottunk, de egy éve összefutottunk egy konferencián. Ráköszöntem, pár szót beszéltünk. Rá írtam, de nem is válaszolt. Titkon figyeltem, hogy reagál a szünetekben: ha tehette más irányba ment.

Szóval zárd le. Elfelejteni nem tudod, nekem is eszembe jut 2 hetente biztos, de ez már a mult

2023. jan. 11. 10:16
 4/16 anonim ***** válasza:
23%
Lehetne némi tartásod. Amúgy én szeretem az ilyen nőket. Nincs attól jobb, amikor 2 nőt dug az ember.
2023. jan. 11. 10:26
 5/16 anonim ***** válasza:
4es: dehogy nincs jobb. pl ha 3at. :D
2023. jan. 11. 10:28
 6/16 A kérdező kommentje:
#4 -es!Tisztában vagyok vele hogy nem kellett volna nős családos férfivel kezdenem,de ez így alakult.Részemről volt benne érzelem is.Talán részéről is.Párszor szóbahozta a feleségét,hogy sokat féltékenykedik,sok a vita otthon mert szinte csak aludni jár haza,és Ő ebből adódóan már nem kívánta a feleségét,így nem volt közöttük intimitás,szex.
2023. jan. 11. 10:33
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Örülj, hogy volt és csak a szépre emlékezz...és ezzel lépj is tovább.

Aki a múltban él, annak nincs jelene, pláne jövője. Jó szándékkal mondom.

2023. jan. 11. 10:53
 8/16 A kérdező kommentje:
7-es köszönöm a hozzászólásod,így teszek,csak mivel hirtelen ért véget,egyik napról a másikra teljesen hideg lett velem szemben,nem is tőle tudtam meg hogy költözik,valószínű ezért tudok rajta nehezebben túllépni.Néha szoktam rá gondolni,de leköt a munka,szabadidőmben sokat vagyok a barátnőimmel,így talán könnyebb lesz.
2023. jan. 11. 11:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne írj rá semmit, mert nincs értelme. Le fog tiltani, vagy felhív és "elmagyarázza a dolgokat" hogy hagyd békén, ez a story ennyi volt.

Egy szeretői viszonyban a legnagyobb hiba ha az egyik fél beszerelmesedik. Tanulj inkább az esetből.

2023. jan. 11. 12:51
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem véletlenül hagyta ott a munkahelyet ahol együtt dolgoztatok és költözött el a városból/megyéből.

Ő lezárta ezt a dolgot csak veled nem közölte. Ez nem volt fair és ez miatt nehéz, de ez esetben neked kell lezárnod a dolgot magadban egyedül.

Felesleges rajta gondolkodni miért csinálta a végkifejleten már nem változtat és csak magadat őrlöd feleslegesen sajnos.

2023. jan. 11. 13:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!