Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el Őt?Csak szeretője voltam.Bővebben lennt
Figyelt kérdés
Röviden írom a történetet.A munkahelyemen volt egy családos férfi aki nagyon vonzott,úgy alakult hogy a szeretője lettem.Hasonló korúak vagyunk,neki a felesége jóval fiatalabb tőlem.Mikor közelebb kerültünk egymáshoz,nem ígért semmit,jól éreztük egymással magunkat,reggelente mikor egy műszakban voltunk bevitt munkába,eleinte csak bevállalta hogy Ő tovabb marad,mikor tudta hogy én is tovább dolgozom.Utána már 1-2lopott órát is intézett,otthon a felesége úgy tudta hogy bennt kell maradnia.Mikor otthon volt a családdal,akkor is írt üzeneteket mikor tudott,beszeltünk telefonon is többször,de az óvatosság ellenére is megsejtett valamit a felesége.Rá nem sok időre elköltözött másik megyébe,munkahelyet is váltott,azóta nem beszéltünk,nekem nagyon hiányzik.Sokszor ráírnék,de nem merek,nem tudom mit reagálna.2023. jan. 11. 10:00
11/16 anonim válasza:
Engem is elhagyott a szeretőm, ghostingolt, köddé vált. Ahogy 2es írta, kutyaharapást szőrével, beengedtem egy másik férfit az életembe, sokkal jobban is jártam és könnyebb is volt elengedni az előzőt. Persze, szebb lenne úgy elkezdeni egy kapcsolatot, hogy már le tudtad magadban zárni az előzőt, de nekem ez most így alakult.
12/16 anonim válasza:
Nagyon rossz érzés lehet. Tényleg csak abban bízhatsz, hogy idővel elfelejted. Én is megértem ilyet férfiként.
13/16 anonim válasza:
Ezt az ghostingot meg nő mesélte nekem. Összejött valakivel, lefeküdt vele, utána meg eltűnt. Mindenhonnan letiltotta. Ez viszont tényleg szemétség.
14/16 anonim válasza:
Még az is lehet, hogy 10 év múlva újból összejöttök valami kapcsán. És akkor már olyan körülmények lesznek, hogy nyíltan lehettek egymáséi. Mint Kamilla meg Károly Angliában.
15/16 anonim válasza:
folyt.: de addig ne csinálj semmit sem, ne akard visszahívni, majd a Sors elrendezi.
16/16 Senior Séf válasza:
Nem elfelejteni kell, hanem tanulni az esetből; szeretőnek sanyarú a sorsa. Amikor válófélben voltam, újra kisebb dúlást végeztem a szebbik nem körében. Akkor kétféle nővel találkoztam; aki volt már szerető, és aki nem. Az első csoport tagjai kivétel nélkül azt mondták, köszönik a csábító lehetőséget, de a büdös életbe még egyszer nem mennek bele ilyen liaisonba. Meg tudtam őket érteni. Se egy karácsony, se egy születésnap, se egy közös bevásárlás, soha nincs ott, amikor éppen szükséged lenne rá, csak a lopott délutánok léteznek. Méltatlan és nem embernek való állapot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!