Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek csak azért van szeretője, mert a párjával kevés a szex?
Mióta tart, van bűntudatod? Házas is vagy, vagy csak együtt vagytok? Férfi vagy nő vagy, és hány éves? A párod semmit sem sejt?
Én nő vagyok, és néhány hónapja vagyok ebben a helyzetben. Az oka, hogy a férjem kéthetente hajlandó csak szexelni, pedig egy éve vagyunk csak házasok.. Néha nagyon bűntudatom van, néha semennyire, mintha semmit sem csináltam volna.
2#
Már miért beszélnék meg?
A rib anc a pokolban is ri banc! :-)
semmi szex nem volt, s lett szeretőm.
Most nincsen.
Volt bűntudatom, de azt is tudom, mennyi örömet adtam annak a nőnek.
Nem sejt, házas vagyok.
ha írsz, beszélhetünk, mindenre válaszolok szívesen.
45/F
Férfiként vergődök ebben a borzalmas helyzetben :(
Én még nem tudtam magam rávenni, hogy szeretőt keressek, pedig lehet az lenne a megoldás. Sok mindent próbáltam már, hogy rendeződjön ez az állapot, de süket fülek, és zárt ajtók. Az a baj, hogy a lelkiismeretem miatt nem merem meglépni ezt a lépést, pedig józan ésszel valószínűleg ez lenne a megoldás. HA! Ha talál az ember olyan szeretői státuszhoz partnert hozzá, aki felelősségteljes, megbízható stb stb.....de ez már kb a párkeresési nehézségeket súrolja.....
Az emberek 80%-a pont azért lép félre mert "otthon" már nem működnek a dolgok. S az elején van bűntudat. Utána ez ülepedik, s elkezdik átértékelni a dolgokat. Élni akarnak vagy létezni?
Ha van gyerek keressetek fel egy pártarapot (hátha menteni tud még valamit a házasságotokból), ha nincs akkor meg gondolkozz el. Így akarod leélni az életed? Boldog lennél ha neked csak ennyi járna a szexualitásból? Az a helyes stratégia hosszú távra hogy mindig máshol keresed az örömöket miközben csak aludni jársz majd haza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!