Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most egy életre elkaszáltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most egy életre elkaszáltam magam a masszőrömnél?

Figyelt kérdés

A sztori röviden, Pesten elkezdtem eljárni egy thai masszázz szalonba. Először minden korrekt diszkrét volt, jól is masszíroztak, tényleg azért mentem elsősorban, de akárhányszor ismerettségi körben szóba jött így vagy úgy, mindenki kérdezgette, hogy "na és a happy finish?" amíg végül nekem is szöget vert a fejemben. Soha nem kérdezték hogy akarok-e extrát, én meg nem kértem (mostmár 7-8x is jártam ott, mindig ugyannál a hölgynél, úgyhogy megvolt a rutin) de legutóbb csak furdalta az oldalamat a kiváncsiság és megkérdeztem.

Azt mondta van rá lehetőség, ő csak azért nem ajánlotta mert nem akart "befolyásolni", de végül az összeg ami a masszázs+extra lett vola nem volt nálam, úgyhogy abban maradtunk, hogy max majd legközelebb. Viszont most egész kínosan érzem magam, jobb lett volna meg sem kérdezni, egyébként egészen kedvelem a csajszit, volt már hogy vittem neki csokit angliából amikor jöttem haza kiküldetésből stb szóval úgy amúgy azt éreztem ilyen személyes szinten is ismerem és abszolút azt érzem, hogy most lejárattam magam a szemében, hogy ezt a kérdést feltettem.

Szerintem lehet nem is akarom az egészet, csak kíváncsi voltam...

Mit gondoltok, ezek után kínos újra valaha visszamenni? Úgy tenni mintha sose történt meg az egész és maradni a masszázsnál? Vagy mostmár ki kell próbálni?

Iszonyat jó keze van és továbbra is akarok járni hozzá, de nem akarom hogy most ez az interakció rányomja a bélyeget az egész viszonyra.

2023. márc. 16. 17:00
A kérdező szavazást indított:
Kínos, ne menj újra vissza
Kínos, de visszamehetsz masszázsra, csak ne hozd fel újra
Kínos, de ha kipróbálod akkor már nem lesz az
Nem kínos, visszamehetsz masszázsra, csak ne hozd fel újra
Nem kínos, én a helyedben legalább 1x kipróbálnám
56 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
4%
Téged aztán jól átvertek. A happy finish benne van az alap árban, csak kérni kell. Ha plusz pénzt kér, tegyél panaszt a recepción, vagy a főnökénél.
2023. márc. 16. 17:03
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Azt gondolom jó hogy találtál olyan masszőrt akinél van ilyen opció.

Egyébként nem kínos!!!

Érdeklődtél egy lehetőség után nincs avval gond hogy épp nem akartad/nem volt rá pénzed.

Ha tetszik a hölgy és kipróbálnád.

(én ki próbálnám)

Akkor hajrá próbáld ki!

Lehet megjobb kapcsolatotok lesz, és később megjobban el beszélgettek masszírozás közben.

Egyértelműen nem muszáj mindig szexelni.

2023. márc. 16. 17:34
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Gondolj bele, hetente kiveri minden dagadt igénytelen szarnak, akkor meg mi lenne olyan nagy cucc abban ha neked is kiveri?
2023. márc. 16. 18:25
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
több száz faszt kivert már, szerinted mennyire érdekli ez?
2023. márc. 16. 18:38
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Dehogy kínos. Neki meg főleg nem és ahogyan írják, mindenféle akármilyen faszinak ki kell vernie, ha jó a kapcsolatod vele akkor talán még szívesebben is verné a tiédet mint valami akárkiét. És ha jó a csaj tuti kipróbálnám legalább egyszer aztán majd meglátom mennyire volt jó. Ha jó akkor máskor is ha annyira nem nagy dolog akkor nem.

Szóval simán mennék újra és mosolyogva szólnék az elején, hogy akkor most "azt" is kérem.

2023. márc. 16. 19:33
 6/13 anonim ***** válasza:
46%

Tanuljunk meg valamit: a masszázs masszázs, nem simi, nem "egyéb" szolgáltatás. A masszázsban nincs extra szolgáltatás, ha ez egyáltalán felmerül, akkor az nem masszázs.

Teljesen mindegy, most szalonról vagy a mindennapi életre gondolunk, a masszázs nem szexualitás.

Sajnos nagyon keverik az emberek, ledragálva ezzel a tényleg professzionális masszázst. Aki szexet szeretne masszázs alatt, az sosem akart masszázst.

Kicsit fel kell nőni!

Vagy masszázsra menj, vagy más helyre, masszázsnak nincs ilyen kiegészítője azoknál, akik komolyan gondolják a dolgokat és morálisan állnak hozzá a kérdéshez. Ez csak a részt vevőkről állít ki szegénységi bizonyítványt, akár a mindennapokban, akár a szalonban.

2023. márc. 17. 06:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hülye kérdés, de happy finish létezik nők számára is? :D
2023. márc. 17. 13:02
 8/13 anonim ***** válasza:
11%
7. igen, nálam kell jelentkezni
2023. márc. 17. 13:57
 9/13 anonim ***** válasza:
15%
8. Én szakemberre gondoltam, de csak kíváncsiságból. Nem, köszi!
2023. márc. 17. 13:59
 10/13 anonim ***** válasza:
9%
#9 én szakember vagyok
2023. márc. 17. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!