Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy a masszőröm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy a masszőröm belémszeressen?

Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
férfi vagy nő a masszőr?a férfi,akkor vetközz pucérra,de attól nem biztos hogy szerelem lessz
2018. febr. 17. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
"Hogy lehet meghajlítani a teret? Hogyan lehet utazni az időben? Milyen mechanizmussal érhető el a teleportálás? Mikortól lehet majd olvasni a gondoaltokban?" Na, kb ebbe a kategóriába illik bele a te kérdésed is. Néha oylanoakt tudtok kérdzni, amire nincs egyértelmű válasz.
2018. febr. 17. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Mindegy! A siker bizonytalan!

A szexet el tudod érni, de nem biztos, hogy szerelem is lesz belőle! Még hosszú távon sem.

2018. febr. 17. 20:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Nő vagyok de én szerelnet akarok a sex nem elégít ki teljesen tuti recepteket szeretnék lehetőleg pasiktól őket hogy lehetne szerelembeejteni
2018. febr. 17. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:
A szerelmet nem lehet tudatosan irányítani egyik oldalról sem! Vagy jön, vagy nem! És ez (sajnos!) független a szextől!
2018. febr. 17. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

Engem úgy tunál megfogni ha jó a humorod, intelligens vagy, igényes, ápolt, csinos.

Ha masszór lennék és masszázs közben kellettnéd magad akkor max megutálnálak vagy ha nagyon ki lennék éhezve akkor megdugnálak és ennyi. Beléd biztos nem szeretnék.

De ha masszűzs után beszélgetnénk, monduk azt mondanád hogy hagyjam hamarabb abba, és meghívnál egy kávéra.

Ha tetszenél elfogadnám és akkor lehet tovább lépni.

2018. febr. 17. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:
82%

járj női masszőrhöz..

nevetséges, hogy mennyi nő beleesik a férfi masszőrbe :DD agyrém.. el tudom hinni, hogy eddig életetekbe mennyi törődést kaptatok pasiktól ha ennyibe beleszerettek. szomorú! és ráadás felszínes is..

2018. febr. 17. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:

ha szeretd az anális szexet akkor a férfiak 1,37%-al nagyobb eséllyel esnek beléd.

ha lenyeled orál után az ondót akkor a férfiak 2,29%-al nagyobb eséllyel esnek beléd.

ha mindkettő akkor erre tudtommal jön egy 2x-es szorzó. az alap szám pedig attól függ, hogy te mennyire vagy vonzó a férfi számára. ha gondolod ezt is levetítem százalékokban :)

persze ez csak a saját statisztikám.. de a mintavétel pontos :))

viszont az a baj, hogy sok esetben nem tudom jól modellezni a képleteket, ugyanis sok olyan szegmens van ami kihatással van másokra.. és ezt nagyon nehéz megfejtenem. félek ha életem végééig is kutatom majd, akkor sem fogok tudni választ adni a kérdésedre, pedig meggyőződésem, hogy a matematikával és matematikai számításokkal minden emberi cselekvés, vágy alátámasztható, és akár előre megjósolható!

2018. febr. 17. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!