Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felizgulok, ha egy nő/lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felizgulok, ha egy nő/lány arra kötelez, hogy hosszan aludjak. Vajon van olyan nő/lány, aki hajlandó lenne ezt a fétisemet kielégíteni?

Figyelt kérdés
Közben becézgetne, mint valami kisfiút. Olyan szavakkal, mint szuszi-muszi nyuszikám, álommanó stb.

2023. márc. 15. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Kerekecske-gombocska... te beteg állat xD
2023. márc. 15. 21:41
 2/10 A kérdező kommentje:
1# Nő vagy? 😋
2023. márc. 15. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
istenem🤣🤣
2023. márc. 15. 22:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Dehát ez a fétis szerintem olyan ártatlan 🥺
2023. márc. 15. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem, mikor éveken át - azt hittem sose lesz vége - feküdnünk kellett délutánonként azokban a hülye kis ágyakban, életben egy percet el nem aludtam ott, és az óvónő azt leste, kinek van nyitva a szeme, mert akkor az jól le lett tolva, hogy nem alszik...

Na hát akkor óvónőt kell keressél!

2023. márc. 15. 22:40
 6/10 A kérdező kommentje:

Emlékszem én is :D

Akkoriban úgy utáltam xD

Bezzeg ma, hogy élvezném....

Valószínűleg akkor alakult ki bennem ez a fétis. Ági néni kőkeményen erőltette az alvást. Nem volt elég egy órát aludni, ragaszkodott a 2-3 óra alváshoz 🤤

2023. márc. 15. 22:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel a fétissel, hogy ha elalszol közben, egyből lekókad a farkad....

Vagy ha alvásra kötelez egy nő, akkor alvás közben meglátogat a g*citündér?

Bocs, hogy értetlenkedek, de én old-school módon szoktam elélvezni. (szex, orál, maszti)

2023. márc. 15. 22:49
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem igazán szoktam lelohadni alvás közben. Sőt.... Eszelősen kanosan szoktam ébredni, sőt az alvás közbeni ejakuláció is előfordul (főleg ha jó egy hétig előtte nem élveztem el sehogy). Természetesen a maszti/szex/orál hármas is meglehetősen gyakori nálam.

G*citündér – ez a kifejezés nagyon tetszik 😁

Hát mondjuk úgy, hogy engem nem meglátogatni szokott, hanem egyfolytában a nyomomban van 😀

2023. márc. 15. 23:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Pelenkázni is kell,meg csecsre venni?Kösz,kihagyom.
2023. márc. 16. 08:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem, azt nem 😅
2023. márc. 16. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!