Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgulok, ha egy nő/lány arra kötelez, hogy hosszan aludjak. Vajon van olyan nő/lány, aki hajlandó lenne ezt a fétisemet kielégíteni?
Emlékszem, mikor éveken át - azt hittem sose lesz vége - feküdnünk kellett délutánonként azokban a hülye kis ágyakban, életben egy percet el nem aludtam ott, és az óvónő azt leste, kinek van nyitva a szeme, mert akkor az jól le lett tolva, hogy nem alszik...
Na hát akkor óvónőt kell keressél!
Emlékszem én is :D
Akkoriban úgy utáltam xD
Bezzeg ma, hogy élvezném....
Valószínűleg akkor alakult ki bennem ez a fétis. Ági néni kőkeményen erőltette az alvást. Nem volt elég egy órát aludni, ragaszkodott a 2-3 óra alváshoz 🤤
Az a baj ezzel a fétissel, hogy ha elalszol közben, egyből lekókad a farkad....
Vagy ha alvásra kötelez egy nő, akkor alvás közben meglátogat a g*citündér?
Bocs, hogy értetlenkedek, de én old-school módon szoktam elélvezni. (szex, orál, maszti)
Nem igazán szoktam lelohadni alvás közben. Sőt.... Eszelősen kanosan szoktam ébredni, sőt az alvás közbeni ejakuláció is előfordul (főleg ha jó egy hétig előtte nem élveztem el sehogy). Természetesen a maszti/szex/orál hármas is meglehetősen gyakori nálam.
G*citündér – ez a kifejezés nagyon tetszik 😁
Hát mondjuk úgy, hogy engem nem meglátogatni szokott, hanem egyfolytában a nyomomban van 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!