Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 éves vagyok és szűz.....?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok és szűz.....?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és még nem volt alkalmam szexelni szűz vagyok és barátnőm sem volt soha!

Az interneten a vágyaid.hu oldalon összefutottam egy 43 éves párral!

Akikkel chatelve megbeszéltünk egy alkalmat és hármasba menne a dolog én, a nő, és a férje.

Elmondtam nekik is hogy nem voltam még nővel ilyenek tudnak e segiteni, igent mondtak...

Szerintetek mit csinàljak mégéri vagy inkább ne? Ti mennétek?

2023. márc. 14. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
9. valami vallási guru vagy? 8. vagyok, szerintem a későbbiekben rögzülni fog ez a csoportszexes dolog. Szóval inkább monogám kapcsolat, első dugásra csakis egy. Egy szimpatikusabb példány. Nem feleséget keresel, hanem barátnőt akiben megbízhatsz és megdugod. Az hosszú távon egészségesebb kezdetnek, mint ez a hármas szex
2023. márc. 14. 16:02
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

"Köszönöm, felnőtt férfiként nem kérek kioktatást, 18 évesen a normális férfiak szüzek szoktak lenni, ha nem házasok!!! alap erkölcs."

A béna dagi kockák biztos, de ne a saját nyomorodból indulj ki.

2023. márc. 14. 18:11
 13/16 anonim ***** válasza:
64%
Menj bele, de vigyázz mert lehet te is megleszel dugva.
2023. márc. 14. 18:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért nem írod meg mi lett a dologból?
2023. márc. 24. 20:35
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Nincs szeksz házasság előtt! Haram!
2023. ápr. 30. 11:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, lett végül valami belőle?
2023. máj. 1. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!